A mixműsorban mostanában egyre többször játszanak dalokat magyar producerektől, ma is volt StadiumX és Chris Lawyer is. 

shadoe írta: ↑2020.10.07. 19:44 Utóbbi műsor egyébként mostanában eléggé szórja az új számokat, felpörgött, szinte már hiányoznak a 2-3 hónappal ezelőtti sűrűn adott akkori új zenék...Ja, ma is volt két újdonság, a Head&Hart ( eddig csak a mixműsorban hallottam) meg egy tök új Kygo-féle feldolgozás. Kíváncsi leszek, hogy mennek-e a rotációba.
Wadmacska29 írta: ↑2020.10.04. 21:26 A vasárnap esti magyar zenei műsort én így csinálnám :Nekem is megfelelne ez a műsor-szerkezet, én vasárnap este amúgy se nagyon ülök már le rádiózni, egész nyugodtan letudhatják ott ezeket a műsorokat. A hazai Top 15-öt nem követem, de azzal egyetértek, hogy nemcsak rotált számokat kéne nyomni, hanem bővíteni a választékot. Azért van jópár hazai együttes és hazai gyöngyszem, amiket a Petőfi nem játszik. (Nekem pl. az Azur, YesYes vagy RockMilady simán beleférne, és még hány ilyen előadó lehet...) És ugyebár a hétköznapi Top 15-ökön is akadnak számok, amik nincsenek állandó rotációban. Utóbbi műsor egyébként mostanában eléggé szórja az új számokat, felpörgött, szinte már hiányoznak a 2-3 hónappal ezelőtti sűrűn adott akkori új zenék...
18-19 : Hazai TOP 15 - NEM csak rotált dalokkal, legyen benne pár ritkább is
19-20 : Petőfi Rock - ez jó úgy, ahogy van, szerintem marha jó![]()
20-21: Akusztik
21-00: Dalra Magyar - beszélgetős műsor Ritával, olyan pörgős stílusban, mint a mostan 23-00 sáv. Ezzel le is lehetne tudni a beszélgetős műsort egész hétre, így hétköznapokon 19-21 között mehetne ugyanaz, mint szombaton.
+1: Ha már van hétfőn éjféltől jazz óra, szerintem mindennap elférne egy ilyen tematikus zenei óra ebben a sávban (world, urban, chill, rnb, stb.). Kicsit olyan "régipetőfi" hangulata lenne, és hallgatószerzés szempontjából is jó lenne, mert az adott műfajok kedvelői hallgatnák, és egy részük napközben is itt maradna.
Wadmacska29 írta: ↑2020.10.03. 18:38 A szombati 19-21 sávban nagyon jó a zenei felhozatal, és nincs felesleges duma! Szerintem jobb lenne hétköznap is ugyanez Boros Csaba magyar zenei műsora helyett.Komolyan mondom, pont ugyanezt akartam írni szóról-szóra, de te megelőztél. Megint elkezdtem hallgatni pár hete a 19-21 órás sávot szombaton, és nincs csalódás! Eddig a dicséret, de van egy DE: nem tudom, mi bajuk a "Watermelon sugar"-rel, amikor az "Adore"-t halálra játszották ugyanazon előadótól, és kb. ez is atom-világsláger. Ha valami már oltári nagy Number One, akkor csakazértse adjuk ? Ezt játsszák már 2016 óta a Number One slágerek felével, teljesen érthetetlen módon. Mi a fenének kell direkt az árral szemben menni a zenei szerkesztésnek?
shadoe írta: ↑2020.09.28. 19:58 Nekem speciel a Petőfi 2016 előtti arculata jött be. Nem véletlenül mondta Budai Marci, hogy nálunk a szelektornak lelke van. Igen. A mostaninak NINCS. Ahogy azt sokszor írtam, én ezzel a rotációval nem tudok mit kezdeni. És még a CHR-formátumban sem vagyok olyan biztos, mert az, hogy fél-egy éve múlva kapják fel Össze-Európa volt rádiós No. One-jait (lásd Don't Call Me Up, Sweet But Psycho, Someone You Loved - vagy fel se kapják, lásd Shotgun George Ezrától...), és három óránként ismétlődnek a rádió 8-10 aktuális kiskedvencei, valamint a Weeknd "In Your Eyes"-át még mindig eladják "új zenének", az minden, csak nem CHR kategória. Szintén zavaró, hogy a kb. 1990-2005 közötti 8-10 , a világ összes országában tizennyolc hétig bebetonozott Number One atomslágert adják a retros kedvűeknek, amiket már anno is untunk, és csak azokat. Ennél még a Retro rádió is tisztességesebben dolgozza fel a 90-es évek fordulóját pl. Szintén a totális ellentmondás esete, amikor a hazai hip-hop, rap ill. ghettós stílust agyonnyomják (lásd Halott Pénz, Irie Maffia, Wellhello, régebben Punnany Massif), miközben ugyanebből a stílusból a külföldi Drake, Ariana Grande, Cardy B, Blackbear, Buzzi tiltólistás. Ez nekem rettentő gyenge zenei szerkesztés, és arculatkavarodás is a köbön - hiszen összeereszteni a magyar rapet az általában lagymatag, limonádé, lehetőleg véletlenül sem slágeres, többnyire sehol be sem futott "adultos" külföldi zenékkel, és ezt összemixelni a Wannabe-Two Princes-Mambo No.5-Survivor-Shy Guy-U Can't Touch This-féle 90-es évekbeli szarokkal, az nem vall sok észre, épp ezért már jó rég abba is hagytam a rotáció hiábavaló hallgatását ill. inkább elszenvedését.Nem emlegetted az új "VILÁGSLÁGERT" Declan J Donovan - Fighting with myself.
Volvos írta: ↑2020.09.27. 23:44 Mixekről: Sosem voltam ellene, de 40évesen már én is sokallom hogy minden nap van. Azelőtt alig vártam, hogy jöjjön a 7vége, és hallgathassak mixműsort. De. Még hogy mindennap, az idők során egyre több órában... Hétköznap az átlagos ember nem bulizik, hanem dolgozik vagy suliba megy...Magam is így voltam anno. De akkor azért vártuk, mert hétköznap szinte semmi elektronikus zene nem szólt a rádiókban. Illetve azért, mert olyan nevek mixeltek, akik meghatározóak voltak a klubéletben. ÉS, ami a legfontosabb: Nem a 0-24-ben amúgy is játszott slágereket mixelték.