Garfield írta: ↑2020.11.28. 12:37 Balogh Vili kb. fél éve 15:00-tól van a debreceni Best-en. Talán azért megy el hamarabb, hogy odaérjen időben.Nincs semmi összeesküvés a dolog mögött.

Garfield írta: ↑2020.11.28. 12:37 Balogh Vili kb. fél éve 15:00-tól van a debreceni Best-en. Talán azért megy el hamarabb, hogy odaérjen időben.Nincs semmi összeesküvés a dolog mögött.
pavatomi írta: ↑2020.11.30. 00:55 Azért ha megnézzük milyen volt a Rádio1 régen és milyen most zeneileg, azért elég szembetűnő lehet, hogy már végre nem az RNB vonal pörög, hanem attól azért jobb sokkal már. Hallgassatok vissza 2012 előtti adásokat ha van, elokádom magam az akkori sonpól, eminem, rihanna, reprezent kuba, usher és társai lófasz hányadék hulladékoktól. Állandó elkapcsolási faktor volt akkoriban, ha a R1-re tekertem. Miután 2016-ban visszajöttek, akkor is nem egy ilyen szégyen zenét játszottak viszonylag sokszor, kedvencem usher - yeah amitől még ma is elokádom magam és kimenekülök Siófokon a Renegade ablakán át ha meghallomRohadtul igazad van, minden szavaddal egyet értek.Na szóval ezekhez a szarokhoz képest azért egész sok dancesebb jellegű vállalható számot játszanak, sokkal hallgathatóbb szerintem mint volt. Isten ments attól, hogy azt a stílust hozzák vissza amit régen is játszottak... Jó irányba mennek / mentek szerintem és mehetnének még egy kicsit tovább. Nem isteníteni akarom őket, de ez hogy semmi se jó ezis szar azis szar csak azért mert anno tényleg szar volt, most már teljesen nem állja meg a helyét szerintem.
potyi írta: ↑2020.11.29. 17:23 Például keményebb dance zenékkel napközben és Balázsék bejátszásokkal egész nap.A második már meg is valósult, és az első sincs már messze. A WIM DJ-k akusztikus terrortámadásai már állandósultak az éjszakai és a helyi sávban, szerintem pár hónapon belül a nappali rotációban is megjelennek.