RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#189754  Szerző: Jozsfm964

Ezt a fórumot valami Rádió 1-es benfentes olvassa?

Elárulja nekem, hogy mi a fenéért torzít totálisan a hang a youtube stream alatt? Idáig rossz volt a hangzás, de most botrány!

Köszi
 #189751  Szerző: Adam

zsofi75 írta: 2021.01.04. 15:24 Sziasztok ! Mi történt ma kb 11:25-12:00 között a Rádió 1 helyi frekvenciájan?
Össze- vissza ugráltak a zenék, elindult ,nem is ért véget,aztán egy másik aztán vissza az elozore,es így ment ez meg Gyorke Attis komfja is. Élvezhetetlen volt?
Más is hallotta?
Én ugyanezt konrkétan délután 17-től vettem észre, a Lotfi mix alatt kezdődött, és majdnem este 20-ig szaggatott a stream, több alkalommal átváltott biztonsági playlistre, és vissza a normál adásra
Olyan volt, mint amikor az ember Érden jár, és a 90,4 és a 96,4 között váltogat az autórádió, és a két freki között van 5 mp csúszás. Egy zenén belül először előre ugrottunk 4-5 mp-et, majd vissza. Ez ment majdnem 3 órán keresztül.
 #189750  Szerző: Adam

radio1attis írta: 2021.01.01. 12:30
Adam írta: 2021.01.01. 10:53
Kedves Attis. Gondold kicsit tovább... Mi a francot keres egy lassan 3 éves szám a játszási lista 9. helyén? Ha az a szlogen, hogy csak igazi mai sláger megy. Ráadásul pont ez a förtelem....

BUEK mindenkinek!
Hogy kinek mi a förtelem, az - mint tudjuk - relatív. Ízlés kérdése. Ha pedig a hallgatók annyira szerették, hogy sokat kellett adnunk... akkor ott a helye.

De ha már itt tartunk, akkor nagyon szívesen olvasnám azt, hogy kinek milyen lenne az ideális 2020-as Top50? Nem a három órára és Troyra vagyok kíváncsi, mert azt olvastam már. Sokszor. Írjátok meg a saját Top50 / Top25 / Top10-eteket, dalcímmel előadóval!

Paccs
Én nem listát írok, hanem pár példát, a mai napról, hogy ilyenekből kellene több, sokkal sokkal több:

Jonas Blue Feat Dakota - Fast Car - 2017 (6:30 körül ment ma
Mike Possner - I Took A pill in Ibiza - 2016 (11:30-kor ment ma)
Alex Adair - Make Me Feel Better - 2015 (nem ment ma)

Az helyett, hogy Jennifer Lopez - In the Morning most ment 11:33-kor már minimuma másodszor ma, egyszer már lement reggel 6:30 körül, és még le fog menni ma 3szor. Szóval kb napi 5 az adagja. Nagyon jó szám, az nem vitás, de már most kezd sok lenni. Ugyanez Tiesto Business. Ezeket miért kell 1-2 hónap alatt rongyosra játszani, és megutáltatni?
 #189748  Szerző: zsofi75

Sziasztok ! Mi történt ma kb 11:25-12:00 között a Rádió 1 helyi frekvenciájan?
Össze- vissza ugráltak a zenék, elindult ,nem is ért véget,aztán egy másik aztán vissza az elozore,es így ment ez meg Gyorke Attis komfja is. Élvezhetetlen volt?
Más is hallotta?
 #189740  Szerző: pavatomi

radio1attis írta: 2021.01.01. 12:30
Kedves Attis. Gondold kicsit tovább... Mi a francot keres egy lassan 3 éves szám a játszási lista 9. helyén? Ha az a szlogen, hogy csak igazi mai sláger megy. Ráadásul pont ez a förtelem....

BUEK mindenkinek!
Hogy kinek mi a förtelem, az - mint tudjuk - relatív. Ízlés kérdése. Ha pedig a hallgatók annyira szerették, hogy sokat kellett adnunk... akkor ott a helye.

De ha már itt tartunk, akkor nagyon szívesen olvasnám azt, hogy kinek milyen lenne az ideális 2020-as Top50? Nem a három órára és Troyra vagyok kíváncsi, mert azt olvastam már. Sokszor!

Paccs
Gyanús hogy még fogod / fogjuk is egy párszor :D :D :D Amúgy erre én is kíváncsi lennék.
 #189739  Szerző: pavatomi

Adam írta: 2020.12.31. 10:01
pavatomi írta: 2020.12.31. 03:40 Azt mondja meg valaki, hogy amik hírblokkok mennek le 0-04 között az egész hálózaton, azokat vagdossák be 06-09:30 között is a Balázsék alatt a budapestin? Mert a vidékin elvileg helyi szerkesztésűek a 6 utániak. Nagyon ritkán vagyok fent nappali hírblokk időben, így csak az éjszaka 0-4 közöttit ismerem hogy páros-páratlan órákban full ugyanazok az előre felvett hírek vannak.
Az szerintem bocsánatos bűn, ha éjfél és reggel 5 között ugyanazt a hírblokkot adják le.
Nincs is ezzel baj, én full ugyanazt adnám le minden órában ha rajtam múlna éjjel :D
A kérdés az lett volna, hogy reggel a Balázsék alatt is az éjjelieket vágják be a pesti frekin, vagy ott a műsor alatt már más megy? Gyanítom, hogy másnak kéne legyen mint az éjjelieknek.

BUÉK!
 #189731  Szerző: potyi

Ez jó ötlet! Jöjjön az én listám:

01: Korda György - Reptér
02: Korda György - Fehér galamb
03: Korda György - Virágeső
04: Korda György feat. Balázs Klári - Ha annyi forintosom lenne
05: Korda György - Rozsda lepi már az emlékeimet
06: Korda György feat. Balázs Klári - Találd ki gyorsan a gondolatom
07: Korda György - Lady Karnevál
08: Korda György - Csak szép lehetek, de okos nem
09: Korda György feat. Balázs Klári - Barátok, amíg élünk
10: Korda György - Haver a nőkkel jól vigyázz
 #189729  Szerző: radio1attis

BUEK mindenkinek!

De ha már itt tartunk, akkor nagyon szívesen olvasnám azt, hogy kinek milyen lenne az ideális 2020-as Top50? Nem a három órára és Troyra vagyok kíváncsi, mert azt olvastam már. Sokszor. Írjátok meg a saját Top50 / Top25 / Top10-eteket, dalcímmel előadóval!

Paccs
 #189728  Szerző: Adam

radio1attis írta: 2021.01.01. 01:05
Garfield írta: 2020.12.31. 23:21 Pl. az "Only thing we know" című, ami 2018. júniusban jelent meg, mit keres a 9. helyen??
Én úgy emlékszem - de javítsatok ki, ha tévedek - hogy a műsorvezető többször is elmonta, hogy ez egy "játszási lista" volt. :D

Búék mindenkinek srácok! Pozitív életérzésű, vidám 2021-et kívánok!

BUEK mindenkinek!
  • 1
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • 1021