radio1attis írta: ↑2021.01.01. 12:30
Adam írta: ↑2021.01.01. 10:53
Kedves Attis. Gondold kicsit tovább... Mi a francot keres egy lassan 3 éves szám a játszási lista 9. helyén? Ha az a szlogen, hogy csak igazi mai sláger megy. Ráadásul pont ez a förtelem....
BUEK mindenkinek!
Hogy kinek mi a förtelem, az - mint tudjuk - relatív. Ízlés kérdése. Ha pedig a hallgatók annyira szerették, hogy sokat kellett adnunk... akkor ott a helye.
De ha már itt tartunk, akkor nagyon szívesen olvasnám azt, hogy kinek milyen lenne az ideális 2020-as Top50? Nem a három órára és Troyra vagyok kíváncsi, mert azt olvastam már. Sokszor. Írjátok meg a saját Top50 / Top25 / Top10-eteket, dalcímmel előadóval!
Paccs
Én nem listát írok, hanem pár példát, a mai napról, hogy ilyenekből kellene több, sokkal sokkal több:
Jonas Blue Feat Dakota - Fast Car - 2017 (6:30 körül ment ma
Mike Possner - I Took A pill in Ibiza - 2016 (11:30-kor ment ma)
Alex Adair - Make Me Feel Better - 2015 (nem ment ma)
Az helyett, hogy Jennifer Lopez - In the Morning most ment 11:33-kor már minimuma másodszor ma, egyszer már lement reggel 6:30 körül, és még le fog menni ma 3szor. Szóval kb napi 5 az adagja. Nagyon jó szám, az nem vitás, de már most kezd sok lenni. Ugyanez Tiesto Business. Ezeket miért kell 1-2 hónap alatt rongyosra játszani, és megutáltatni?