RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#189748  Szerző: zsofi75

Sziasztok ! Mi történt ma kb 11:25-12:00 között a Rádió 1 helyi frekvenciájan?
Össze- vissza ugráltak a zenék, elindult ,nem is ért véget,aztán egy másik aztán vissza az elozore,es így ment ez meg Gyorke Attis komfja is. Élvezhetetlen volt?
Más is hallotta?
 #189740  Szerző: pavatomi

radio1attis írta: 2021.01.01. 12:30
Adam írta: 2021.01.01. 10:53
Kedves Attis. Gondold kicsit tovább... Mi a francot keres egy lassan 3 éves szám a játszási lista 9. helyén? Ha az a szlogen, hogy csak igazi mai sláger megy. Ráadásul pont ez a förtelem....

BUEK mindenkinek!
Hogy kinek mi a förtelem, az - mint tudjuk - relatív. Ízlés kérdése. Ha pedig a hallgatók annyira szerették, hogy sokat kellett adnunk... akkor ott a helye.

De ha már itt tartunk, akkor nagyon szívesen olvasnám azt, hogy kinek milyen lenne az ideális 2020-as Top50? Nem a három órára és Troyra vagyok kíváncsi, mert azt olvastam már. Sokszor!

Paccs
Gyanús hogy még fogod / fogjuk is egy párszor :D :D :D Amúgy erre én is kíváncsi lennék.
 #189739  Szerző: pavatomi

Adam írta: 2020.12.31. 10:01
pavatomi írta: 2020.12.31. 03:40 Azt mondja meg valaki, hogy amik hírblokkok mennek le 0-04 között az egész hálózaton, azokat vagdossák be 06-09:30 között is a Balázsék alatt a budapestin? Mert a vidékin elvileg helyi szerkesztésűek a 6 utániak. Nagyon ritkán vagyok fent nappali hírblokk időben, így csak az éjszaka 0-4 közöttit ismerem hogy páros-páratlan órákban full ugyanazok az előre felvett hírek vannak.
Az szerintem bocsánatos bűn, ha éjfél és reggel 5 között ugyanazt a hírblokkot adják le.
Nincs is ezzel baj, én full ugyanazt adnám le minden órában ha rajtam múlna éjjel :D
A kérdés az lett volna, hogy reggel a Balázsék alatt is az éjjelieket vágják be a pesti frekin, vagy ott a műsor alatt már más megy? Gyanítom, hogy másnak kéne legyen mint az éjjelieknek.

BUÉK!
 #189731  Szerző: potyi

Ez jó ötlet! Jöjjön az én listám:

01: Korda György - Reptér
02: Korda György - Fehér galamb
03: Korda György - Virágeső
04: Korda György feat. Balázs Klári - Ha annyi forintosom lenne
05: Korda György - Rozsda lepi már az emlékeimet
06: Korda György feat. Balázs Klári - Találd ki gyorsan a gondolatom
07: Korda György - Lady Karnevál
08: Korda György - Csak szép lehetek, de okos nem
09: Korda György feat. Balázs Klári - Barátok, amíg élünk
10: Korda György - Haver a nőkkel jól vigyázz
 #189729  Szerző: radio1attis

Adam írta: 2021.01.01. 10:53
Kedves Attis. Gondold kicsit tovább... Mi a francot keres egy lassan 3 éves szám a játszási lista 9. helyén? Ha az a szlogen, hogy csak igazi mai sláger megy. Ráadásul pont ez a förtelem....

BUEK mindenkinek!
Hogy kinek mi a förtelem, az - mint tudjuk - relatív. Ízlés kérdése. Ha pedig a hallgatók annyira szerették, hogy sokat kellett adnunk... akkor ott a helye.

De ha már itt tartunk, akkor nagyon szívesen olvasnám azt, hogy kinek milyen lenne az ideális 2020-as Top50? Nem a három órára és Troyra vagyok kíváncsi, mert azt olvastam már. Sokszor. Írjátok meg a saját Top50 / Top25 / Top10-eteket, dalcímmel előadóval!

Paccs
 #189728  Szerző: Adam

radio1attis írta: 2021.01.01. 01:05
Garfield írta: 2020.12.31. 23:21 Pl. az "Only thing we know" című, ami 2018. júniusban jelent meg, mit keres a 9. helyen??
Én úgy emlékszem - de javítsatok ki, ha tévedek - hogy a műsorvezető többször is elmonta, hogy ez egy "játszási lista" volt. :D

Búék mindenkinek srácok! Pozitív életérzésű, vidám 2021-et kívánok!

BUEK mindenkinek!
 #189726  Szerző: radio1attis

Garfield írta: 2020.12.31. 23:21 Pl. az "Only thing we know" című, ami 2018. júniusban jelent meg, mit keres a 9. helyen??
Én úgy emlékszem - de javítsatok ki, ha tévedek - hogy a műsorvezető többször is elmonta, hogy ez egy "játszási lista" volt. :D

Búék mindenkinek srácok! Pozitív életérzésű, vidám 2021-et kívánok!
 #189724  Szerző: Garfield

Nekem kicsit csalódás volt ez a lista. Igaz, hogy fényévekkel jobb lett, mint a tavalyi top 500, ahol még az első tízben is 2-3-4 éves darabok foglaltak helyet, de még így is túl sok 2018-as és 2019-es, a Bertók-korszakban agyonjátszott dal került bele, amik már tavaly ilyenkor is unalmasak voltak. Pl. az "Only thing we know" című, ami 2018. júniusban jelent meg, mit keres a 9. helyen??
Bárányék viszont rohadt jó bulit csináltak, nálunk az egész panel hallgatta :troll: :troll: :troll:

Vírusmentes boldog új évet és jó egészséget kívánok mindenkinek!! :) :) :)
 #189722  Szerző: shadoe

Béci09 írta: 2020.12.31. 10:03 Ma 17:00-20:00: évi összesítő top 50. Én biztosan hallgatni fogom, remélem, most bele fog férni az összes dal. Egyébként lehetne minden szombaton ebben az időpontban a TOP50, a kukivíkendsó helyett, az ismétlés pedig másnap ugyanekkor.
Igen, végre megértük, hogy a Top 50 3 órás volt, még ha egyetlen alkalom, év végi listaként is. Hiteles lista volt, nem ők tehetnek róla, hogy az éves Top 10 (világszinten) tele van hulladékokkal. Tones & I, St John és elbaltázott feldolgozás-dömpingmentes új évet magunknak.
  • 1
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • 308
  • 1027