nermalcat írta: ↑2021.05.23. 21:38Már volt, aki felrobbant.
Vigyázz, mit írsz, nehogy felrobbanjanak a miximádó kollégák.... Néha próbálok belehallgatni, de ha véletlenül épp egy élvezhető track szól, akkor is 99%, hogy a következő egy agysejtirtó drogdiszkós szar lesz. Legalább a szöveges része lehetne jó, de ott is csak a Dj-k és a törzshallgatók magánéletéről van szó. Jobb lenne megszüntetni, lehetne helyette újra DS slágerlista, aztán este 10-től csak a sima rotáció. Apropó DS, szerintem még az öreg Bárány is jobb zenéket játszik és jobb show-t csinál, mint Juhász és a jómadarai.
![]()
Nekem ez a mixes dögunalom biztos nem hiányozna, vagy ha annyira maradnia kell, tegyenek be hetente két órát az R & B, hip-hopnak, akár külön a rapnek egyet. Vagy ez már nem a fiatalok zenéje? Mert az utcán mellettem állandóan ilyet hallgatnak, nem drogos agymixeket. A slágerlista is visszatérhetne. A Petőfi megcsinált egy tökös napi listát, és úgy tűnik bejött, most vannak túl a 400. adáson. Ha ennyire működik ez a "műfaj" ott, működne a R1-en is. Erre tavaly megszüntették.