almos629 írta: ↑2021.05.23. 21:00 Ez még a WIM megszüntetésére is lehetne ürügy, ami egy rétegműsor, alig hallgatják, nem éri meg a fenntartása.Vigyázz, mit írsz, nehogy felrobbanjanak a miximádó kollégák.
almos629 írta: ↑2021.05.23. 21:00 Ez még a WIM megszüntetésére is lehetne ürügy, ami egy rétegműsor, alig hallgatják, nem éri meg a fenntartása.Vigyázz, mit írsz, nehogy felrobbanjanak a miximádó kollégák.
Adam írta: ↑2021.05.23. 20:10Zalában nincs akkora eltérés, mert kicsik a vállalások, máshol viszont van. Van olyan freki is, ahol minden nap magazinműsor megy a délutáni helyi sávban, hétvégén és hajnalban meg szinte mindenhol. Debrecenben a magyar zenével küzdenek, amíg nem sűrítették be őket tavaly nyáron, olyanok is megszólaltak, amiket amúgy nem játszott a R1. Tehát ha minden adás kvótaszabályainak megfelelően egységesítenék a helyi sávot, nem nagyon hallgatnák. Esetleg át lehetne helyezni a 22h-00h sávba, ami kereskedelmi szempontból nem lényeges, viszont az NMHH értelmezésében nem számít éjszakának. Ez még a WIM megszüntetésére is lehetne ürügy, ami egy rétegműsor, alig hallgatják, nem éri meg a fenntartása.almos629 írta: ↑2021.05.23. 09:31 Úgy is meg lehetne oldani, hogy a helyi sáv alatt mindenhol más a PI kód, így nem váltogatna az autórádió a frekik között ebben az idősávban. A helyi műsorok közötti eltérést jobban már nem nagyon lehet minimalizálni szerintem. Mindenhol mások a magyar zenei és szöveges vállalások, és a helyi stábok sem nagyon örülnének, ha még arra is kéne figyelniük, hogy minden megszólalás, reklámblokk, hírblokk, stb. másodpercre pontosan ugyanolyan hosszú legyen mindenhol.Mi sem örülünk sokmindennek, mégis csinálni kell. Itt Zalában nem igazán vettem észre, hogy több lenne a magyar 12-14 közt, vagy hogy nagyon elterne az arány. Inkább 5-6 között. Szóval lehetne azon még finomítani.
almos629 írta: ↑2021.05.23. 09:31 Úgy is meg lehetne oldani, hogy a helyi sáv alatt mindenhol más a PI kód, így nem váltogatna az autórádió a frekik között ebben az idősávban. A helyi műsorok közötti eltérést jobban már nem nagyon lehet minimalizálni szerintem. Mindenhol mások a magyar zenei és szöveges vállalások, és a helyi stábok sem nagyon örülnének, ha még arra is kéne figyelniük, hogy minden megszólalás, reklámblokk, hírblokk, stb. másodpercre pontosan ugyanolyan hosszú legyen mindenhol.Mi sem örülünk sokmindennek, mégis csinálni kell. Itt Zalában nem igazán vettem észre, hogy több lenne a magyar 12-14 közt, vagy hogy nagyon elterne az arány. Inkább 5-6 között. Szóval lehetne azon még finomítani.
Andrew5 írta: ↑2021.05.23. 06:25 Most, hogy a 89.5 működik, a veszprémi adót is nyugodtan lekapcsolhatnák, mert autóban a város bizonyos részein átáll a 89.5re, aztán vissza a veszprémi frekire, ami a helyi sávnál elég érdekes, nah meg persze a híreknél is.... Zircre ha megyek akkor meg útközben keveredik a veszprémi, a 89.5, és még a 92.6-is, így a helyi sávnál csak kapkodja az ember a fejét,hogy melyik pillanatban melyik szól...Veszprémet nem lehet lekapcsolni, még Székesfehérváron is távol all a helyzet a jotol, most hogy lekapcsolták a helyi adást, ahol a város bizonyos részein a 90,6 segíti ki a 89,5-t.