Én továbbra sem értem, hogy miért kell egy ennyire egyértelmű dologról beszélni egy konfban, hiszen a kereskedelmi rádiók sosem harangoztak tudtommal... de oké, legyen igazad. Peace 

Snake05 írta: ↑2021.05.25. 21:20Tehát úgy alkottál szélsőséges véleményt, hogy nem hallottad. O.k.radio1attis írta: ↑2021.05.25. 21:16Nem, de ha noartist szó szerint idézte, akkor a lényeg ugyanaz. Nem értem, hogy egy kerrádióban, ahol sosem létezett ez a szokás, miért kell beszélni róla...Snake05 írta: ↑2021.05.25. 21:13 Én azért még emlékszem azokra az időkre, amikor a R1-es promók minden harmadik szava az "Anikó" vagy a "muzikbogyó" volt, de mivel az ilyen kommunikáció szerencsére már kikopott a rádióból, nem hiszem, hogy a műsorvezetőknek "parancsba lenne adva", hogy ilyen megjegyzéseket tegyenek. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy egy kereskedelmi rádió műsorvezetőjének nem a legfontosabb dolga az, hogy adásban foglalkozzon a közszolgálati média egyik műsorelemének létjogosultságával.Hallottad egyáltalán magát a konfot?![]()
radio1attis írta: ↑2021.05.25. 21:16Nem, de ha noartist szó szerint idézte, akkor a lényeg ugyanaz. Nem értem, hogy egy kerrádióban, ahol sosem létezett ez a szokás, miért kell beszélni róla...Snake05 írta: ↑2021.05.25. 21:13 Én azért még emlékszem azokra az időkre, amikor a R1-es promók minden harmadik szava az "Anikó" vagy a "muzikbogyó" volt, de mivel az ilyen kommunikáció szerencsére már kikopott a rádióból, nem hiszem, hogy a műsorvezetőknek "parancsba lenne adva", hogy ilyen megjegyzéseket tegyenek. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy egy kereskedelmi rádió műsorvezetőjének nem a legfontosabb dolga az, hogy adásban foglalkozzon a közszolgálati média egyik műsorelemének létjogosultságával.Hallottad egyáltalán magát a konfot?![]()
Snake05 írta: ↑2021.05.25. 21:13 Én azért még emlékszem azokra az időkre, amikor a R1-es promók minden harmadik szava az "Anikó" vagy a "muzikbogyó" volt, de mivel az ilyen kommunikáció szerencsére már kikopott a rádióból, nem hiszem, hogy a műsorvezetőknek "parancsba lenne adva", hogy ilyen megjegyzéseket tegyenek. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy egy kereskedelmi rádió műsorvezetőjének nem a legfontosabb dolga az, hogy adásban foglalkozzon a közszolgálati média egyik műsorelemének létjogosultságával.Hallottad egyáltalán magát a konfot?
potyi írta: ↑2021.05.25. 20:50 Hát, a megoldás valószínűleg az, hogy a Petőfi főszerkesztője veled ellentétben valószínűleg parancsot teljesít.Nem hinném. Szerinem csak nem merik megszüntetni, félve a népharagtól. Pedig egy Petőfi esetében nem lenne senki, aki szóvá tenné. A Himnuszt és a Szózatot sem adják éjjelente - pedig évtizedekig volt kötelező műsorelem. És amikor elhagyták, akkor sem volt népharag. Változnak az idők, az igények és a hallgatói szokások.![]()
nermalcat írta: ↑2021.05.25. 15:59noartist írta: ↑2021.05.25. 11:00Most, hogy a Petőfi beújított, valószínűleg a R1-nél parancsba adták, hogy napi 3 ilyen burkolt, primitív beszólást el kell sütni adásban. Van, ami nem változik.Van, ahol délben harangoznak, nálunk ilyen felesleges dolog nincs.Áh, köszönjük Attis, végre kimondta valaki "hangosan" is.![]()
![]()