Tudom,nem zenei műsor a Bochkor,de azért jó lenne változatosabbá tenni a benne elhangzó számokat, mert napról-napra ugyanazok szólnak. Most is elindult az Army of lovers-Crucified , én meg undorral kapcsoltam ki a rádiót,mert mindennap hallom.

Glenn írta: ↑2021.07.04. 15:47Üdv ismét a fórumon! Természetesen ne vedd csak magadra, nem így értettem... Más téma: Moderátorok! Most pontosan 23:30-kor jelentkeztem be, de sokszor észre vettem hogy másnap nagyon nem stimmelnek az idők. Nem lehetne ezen valamit javítani, hogy valós időt olvashassunk másnap is?p0tyi írta: ↑2021.07.03. 22:08Sorry, szerintem kéne egy politika topic, ahol ezeket karámszerűen mind ki lehetne dühöngeni, moderáció nélkül. Hiányzik Glenn!Nyugi, természetesen itt vagyok. Tizenöt év nem múlhat el csak úgy...![]()
Úgy néz ki, ismét lesz politikai topik, javaslatom értő fülekre talált.![]()
Viszont terveim szerint én oda be sem nézek majd, csak akkor az itteni politikai szóvivők meg ne hozzák onnan ki a politikát. Szerintem ezzel így mindannyian jól járnánk.
Volvos írta:Glenn itt van, csak valszeg más néven, talán a régin. De azt nyilván a moderátorok egyből kiszűrnék ha politikailag megnyilvánulna.Bármilyen néven kiszűrnének, ebben biztos lehetsz. De nem ám csak engem...![]()
p0tyi írta: ↑2021.07.03. 22:08Sorry, szerintem kéne egy politika topic, ahol ezeket karámszerűen mind ki lehetne dühöngeni, moderáció nélkül. Hiányzik Glenn!Nyugi, természetesen itt vagyok. Tizenöt év nem múlhat el csak úgy...
Volvos írta:Glenn itt van, csak valszeg más néven, talán a régin. De azt nyilván a moderátorok egyből kiszűrnék ha politikailag megnyilvánulna.Bármilyen néven kiszűrnének, ebben biztos lehetsz. De nem ám csak engem...
noartist írta: ↑2021.07.04. 13:06 Főleg a Retro? Akkor a Best?Hát ok, ott is van kavarodás, de én már hetek óta csak Best FM-et hallgatok és mindezek ellenére szeretem, és nem akarok elkapcsolni. Viszont ugyanez a Retro esetében nem igaz. Nem tudom hosszú ideig hallgatni, pont a Beci45 által leírtak miatt.![]()
Tomi76 írta: ↑2021.07.04. 11:18Főleg a Retro? Akkor a Best?Beci45 írta: ↑2021.07.03. 12:29Persze, a retro szó értelmezése több felől is lehetséges. Viszont egy olyan rádióban, ahol eddig az Eruption, Modern Talking, Abba jelentette javarészt a retrót, nem hinném, hogy egy ATB vagy egy Groovehouse belefér a rotációba. Persze, neked és nekem már retronak számít egy 1999-es dance sláger, viszont a Retro eddigi celközönségének (vagy azoknak, akiknek eredetileg indult) már egyáltalán nem az. Számukra ez egy elkapcsolási faktor. Ahogy mondjuk neked egy Eruption. Ő meghallgatja a One Way Ticketet, utána meghallja a “tuc-tuc” ATB-t és elkapcsol. Te meghallgatod mondjuk a Groovehouse- Vándort, utána meg jön egy LGT. Te meg azért kapcsolsz el.Ezzel viszont egyetértek. Valóban ez a katyvasz a korszakok között valóban rosszul hangzik nagyon. Ahogy korábban is írtam, eleve hozzá sem kellett volna nyúlni az egészhez. A Rádió 1 és a Best FM ki tudta volna tölteni az űrt. De így most mind a három rádió valahogy még keresi az irányvonalat, de főleg a Retro. Szerintem.
Beci45 írta: ↑2021.07.03. 12:29Persze, a retro szó értelmezése több felől is lehetséges. Viszont egy olyan rádióban, ahol eddig az Eruption, Modern Talking, Abba jelentette javarészt a retrót, nem hinném, hogy egy ATB vagy egy Groovehouse belefér a rotációba. Persze, neked és nekem már retronak számít egy 1999-es dance sláger, viszont a Retro eddigi celközönségének (vagy azoknak, akiknek eredetileg indult) már egyáltalán nem az. Számukra ez egy elkapcsolási faktor. Ahogy mondjuk neked egy Eruption. Ő meghallgatja a One Way Ticketet, utána meghallja a “tuc-tuc” ATB-t és elkapcsol. Te meghallgatod mondjuk a Groovehouse- Vándort, utána meg jön egy LGT. Te meg azért kapcsolsz el.Ezzel viszont egyetértek. Valóban ez a katyvasz a korszakok között valóban rosszul hangzik nagyon. Ahogy korábban is írtam, eleve hozzá sem kellett volna nyúlni az egészhez. A Rádió 1 és a Best FM ki tudta volna tölteni az űrt. De így most mind a három rádió valahogy még keresi az irányvonalat, de főleg a Retro. Szerintem.