Visszahalgattam a pénteki adást. Ha nem Retro Rádió hanem Sláger Rádió lett volna a neve, azt hinném a 2000-es évekbe vagyok.
Kár, hogy szombat este nem volt Lali Király.
Hoppmesterrel együtt. Pedig annak idején két e-mailem is beolvasták adásba. 
Glenn írta: ↑2021.07.04. 15:47Üdv ismét a fórumon! Természetesen ne vedd csak magadra, nem így értettem... Más téma: Moderátorok! Most pontosan 23:30-kor jelentkeztem be, de sokszor észre vettem hogy másnap nagyon nem stimmelnek az idők. Nem lehetne ezen valamit javítani, hogy valós időt olvashassunk másnap is?p0tyi írta: ↑2021.07.03. 22:08Sorry, szerintem kéne egy politika topic, ahol ezeket karámszerűen mind ki lehetne dühöngeni, moderáció nélkül. Hiányzik Glenn!Nyugi, természetesen itt vagyok. Tizenöt év nem múlhat el csak úgy...![]()
Úgy néz ki, ismét lesz politikai topik, javaslatom értő fülekre talált.![]()
Viszont terveim szerint én oda be sem nézek majd, csak akkor az itteni politikai szóvivők meg ne hozzák onnan ki a politikát. Szerintem ezzel így mindannyian jól járnánk.
Volvos írta:Glenn itt van, csak valszeg más néven, talán a régin. De azt nyilván a moderátorok egyből kiszűrnék ha politikailag megnyilvánulna.Bármilyen néven kiszűrnének, ebben biztos lehetsz. De nem ám csak engem...![]()