noartist írta: ↑2021.08.13. 11:59 Bocsánatot kérek előre is, de én egyszerűen nem értem ezt a rádiót. Mostanában (passzívan) sokat hallgatom, de olyan váltások vannak benne néha, hogy az fizikai fájdalmat okoz.Pontosan. Egyre rosszabb. Egyébként megfigyeltem, van, mikor 10-15 percig szinte csak 70-es, 80-as évekbeli zene megy. Van, mikor meg szinte csak 2002-2006 egymás után. A leggyakoribbak viszont már a 90-es évek zenei. Persze valóban, a hatalmas ugrások a korszakokban és műfajokban már olyan szinten abszurdak, hogy ebben már bőven (minimum) 2 külön rádió is benne van. Ezt így nem kéne folytatni.
Ezeket a nagyon régi, világfájdalom-zenéket legalább szedjük már ki, légyszilégyszilégyszi! A magyarokra gondolok. Elsősorban. Lehet, hogy erre van igény, de akkor legyen egy Retro Rádió ezekkel, meg egy Sláger Rádió (van az a pénz, amiért övék lesz a név) - ezek nélkül!
Tutibiztos, hogy ez így jó? Hallgatják vagy sem a népek. Nem akarom leszólni senki szakmai munkáját, mert a Rádió 1 tényleg szintet lépett a vezetőváltás óta, méghozzá a jó irányba. De ezt nem értem.
Én vagyok csak rosszul bekötve?
u.i.: legyen piac! Legyen konkurencia! Mérettessék meg úgy, mint anno a Sláger és a Danubius.
Viszont én továbbra is tartom, hogy vagy a Bestet kellett volna országosra rakni, a Bertók féle Retro-t meghagyni, s a 89.5-re rakni. Avagy országosként elindítani a Pop FM-et a 90-es évektől napjainkig. A Retro-t ebben az esetben is a 89.5-re rakni.