RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#193566  Szerző: Beci45

Dénes Tomi is ott hagyta vajon ezt a katyvaszt?
 #193471  Szerző: DRoland

Akkor épp DJ Dominique műsora ment, nem mindig mix megy, hanem csak simán számok is egymás után, óra végén meg a "szivós szemű Márta" meg a takata vagy mi :-D és a Better of alone, szóval modernebb bulizós zenék vannak előtérbe helyezve
 #193469  Szerző: zoLee

Na ez durva :D

Nézem épp a playlistet, és pár órája a Groove Coverage - Moonlight Shadow szólt a Retrón :D

Ami egyik régi kedvencem.

De nem gondoltam volna, hogy pont a Retron fogom hallani. Sehol máshol.
És nem mix műsor volt. Sima playlist.

Nekem tetszik az irány, már kifejtettem, nem is 1x.... hogy egyesek hiába verik a fejüket a falba, a 20 éves zenék igen is retrónak számítanak
(az általam említett pont jövőre lesz 20 éves trekk). Mi másnak neveznénk, ha nem retrónak? Igazi mai slágernek? NEM!

Csak hát igen...
koncepció nulla...

Vajon Hot AC rádió volt a terv (mert jelenleg ez most az), vagy ez még a kísérlet része?

Tényleges hallgatottsági adatokra lennék kíváncsi, hogy pl. az 50+ korosztálynak ez miként jön be.
Pl. egymásután jön egy Omega, egy Spice Girls, egy ATB, meg egy Kovács Kati.

Nekem szvsz. nem elkapcsolási faktor.
De 10ből 9nek lehet, hogy igen. :S :D
 #193389  Szerző: knoskamatee

épp imént szólt: Sofia Reyes, Rita Ora - R.I.P.
ez nem is retró, nem is oldies, hanem Rádió 1-es recurrentnek kéne lennie. 2 éves zene basszus… most meg Modern Talking mix megy.
hogy eshet szét ennyire egy rádió? változtassanak nevet, vagy mit tudom én, de ez így nem járja. sem hallgatói, sem hírdetői szempontoból. szakmailag már most nem.
legalább a Rádió 1 rendben van. úgyhogy a vezetőség kapjon észhez és csináljanak belőle valmi jót, mondjuk egy mezei AC csatornát.
.
lehet picit nyers volt és odaszólós, de kezdem elveszteni a fonalat ezzel a csatornával kapcsolatban és nagyon bosszant.
 #193370  Szerző: Chucky

Koncerthétvége. Ez annyiból áll, hogy óránként 2-3 dal lemegy a témából, OSZT JÓVAN... Ez így nesze semmi, fogd meg jól. Pedig lenne miből meríteni ...
 #193347  Szerző: shadoe

Andris írta: 2021.07.14. 06:44

Mert nem ugyanaz :) Bocsi mèg az elejèn elmondta vmelyik interjúba h a egyik kikötèse volt h ők hozzák a zenèket a showba.
Igen, tudjuk, mi lesz abból, ha valaki gondol egyet, és ő hozza a zenéket a műsorba. Lásd Poptarisznya. Addig rendben is lenne a dolog, ha a rendes rotáció helyett kerül a rádióba némi kiszámíthatatlan fűszer, de az a műsor kiszámíthatóbb és unalmasabb, mint maga a napi playlist. És egyáltalán nem tartom jó ötletnek, ha egy rádiós önmaga szórakoztatására hoz be mindenféle zenéket, ami maximum neki szórakoztató, a hallgatók meg szenvednek.
 #193343  Szerző: Andris

nermalcat írta:
pébégáz írta: 2021.07.12. 07:53 Tudom,nem zenei műsor a Bochkor,de azért jó lenne változatosabbá tenni a benne elhangzó számokat, mert napról-napra ugyanazok szólnak. Most is elindult az Army of lovers-Crucified , én meg undorral kapcsoltam ki a rádiót,mert mindennap hallom.
Sajnos néha önhibámon kívül belehallgatok a Bochkorba, és tényleg szegényes a zenei kínálat, meg el is tér a rádió (nem létező) arculatától. Olyan, mintha nem ugyanaz a zenei szerkesztő készítené, mint a rendes playlistet.
Mert nem ugyanaz :) Bocsi mèg az elejèn elmondta vmelyik interjúba h a egyik kikötèse volt h ők hozzák a zenèket a showba.
 #193342  Szerző: nermalcat

pébégáz írta: 2021.07.12. 07:53 Tudom,nem zenei műsor a Bochkor,de azért jó lenne változatosabbá tenni a benne elhangzó számokat, mert napról-napra ugyanazok szólnak. Most is elindult az Army of lovers-Crucified , én meg undorral kapcsoltam ki a rádiót,mert mindennap hallom.
Sajnos néha önhibámon kívül belehallgatok a Bochkorba, és tényleg szegényes a zenei kínálat, meg el is tér a rádió (nem létező) arculatától. Olyan, mintha nem ugyanaz a zenei szerkesztő készítené, mint a rendes playlistet.
 #193335  Szerző: shadoe

Sose értettem, hogy ezeket az európai hitványságokat miért kapták fel így idehaza is a 90-es években, miközben az akkori angolszász popzenéből nemhogy előadók, de komplett trendek maradtak le és maradtak észrevétlenek itthon (is). Az Army Of Lovers és társai a hallgatók elhülyítése, de nem minőségi tartalomszolgáltatás. Azt pedig végképp nem értem, és erős logikai deficit is, hogy az európai popzene krémjét sokszor miért nem adják le akár még manapság is - ha már ennyire európaiak akarunk lenni mindenáron egy zenés rádióban -, uram bocsá' az Eurovíziós dalok közül a nem kevés minőségibbet.
 #193328  Szerző: pébégáz

Tudom,nem zenei műsor a Bochkor,de azért jó lenne változatosabbá tenni a benne elhangzó számokat, mert napról-napra ugyanazok szólnak. Most is elindult az Army of lovers-Crucified , én meg undorral kapcsoltam ki a rádiót,mert mindennap hallom.
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 212