Csak reméni tudom, hogy átmeneti időszak. Valóban sokkal rosszabb, mint az előző Fly- korszak volt, és sótlanabb is. Számomra felfoghatatlan miért kellett az összes powerintrot kivágni. Illetve miért nem lehet vissza rakni a recurrent dalokhoz, valamint a most heavyrotációban lévőkhöz miért nem lehetett eddig újakat csinálni. Azt sem értem, hogy miért kb. 2 hetente sikerül 1-1 új musicmenüt készíteni. Van kb. 4 Fly féle amit már most dögunalom hallgatni és még mellette hallani 1-2 Sivák félét is…Hatalmas katyvasz. Azt sem értem miért csak a feles zenekitöltők előtt szólnanak meg a régebbi, 2010 körüli recurrent dalok. Ez így nagyon kiszámítható, és ezekből is mindig ugyanaz a 10 forog már mióta..A rotációban pedig 2-3-4 óránként ismétlődik ugyanaz. Az egész rádióval valamit sürgősen kéne már kezdeni.
noartist írta: ↑2021.11.13. 13:32 Fú, srácok, az elmúlt napokban többször is belehallgattam az 1-be, de ehhez már én sem tudok semmi pozitívat hozzáfűzni. Ez borzalmas. Tényleg, teljesen elveszett az egész. Még az előző Fly-korszaknál is sokkal unalmasabb. Színtelen-szagtalan a komplett rádió.Egyetértek. Nincs koncepció, amire építenék a rádiót. Döntsék el, hogy pl Class pótlékot akarnak mondjuk csinálni, vagy Music pótlékot, de valamilyen irányba el kellene indulniuk.
Konkrétan olyan, mintha egy válogatás CD ismétlődne egész nap. Ugyanaz. A hét minden napján.
Nagyon várom, hogy a mostani időszakról jöjjön egy hallgatottsági adat.