almos629 írta:De! Ezt a szennyet, csak szidni lehet már! Rádió 1 - Csak lejárt sláger megy!Dani írta: ↑2021.11.13. 14:59De, van koncepció. Nem megszűnt rádiókat kell pótolni, hiszen amikor ezek az adók léteztek, még egész máshogy nézett ki a rádiós piac. A R1 most pont olyan, amilyennek egy CHR formátumú rádiónak lennie kell a jelenlegi piacon. Ha nem tetszik, az a megoldás, hogy nem hallgatjátok, nem kell szidni, mint a bokrot.noartist írta: ↑2021.11.13. 13:32 Fú, srácok, az elmúlt napokban többször is belehallgattam az 1-be, de ehhez már én sem tudok semmi pozitívat hozzáfűzni. Ez borzalmas. Tényleg, teljesen elveszett az egész. Még az előző Fly-korszaknál is sokkal unalmasabb. Színtelen-szagtalan a komplett rádió.Egyetértek. Nincs koncepció, amire építenék a rádiót. Döntsék el, hogy pl Class pótlékot akarnak mondjuk csinálni, vagy Music pótlékot, de valamilyen irányba el kellene indulniuk.
Konkrétan olyan, mintha egy válogatás CD ismétlődne egész nap. Ugyanaz. A hét minden napján.
Nagyon várom, hogy a mostani időszakról jöjjön egy hallgatottsági adat.
Dani írta: ↑2021.11.13. 14:59De, van koncepció. Nem megszűnt rádiókat kell pótolni, hiszen amikor ezek az adók léteztek, még egész máshogy nézett ki a rádiós piac. A R1 most pont olyan, amilyennek egy CHR formátumú rádiónak lennie kell a jelenlegi piacon. Ha nem tetszik, az a megoldás, hogy nem hallgatjátok, nem kell szidni, mint a bokrot.noartist írta: ↑2021.11.13. 13:32 Fú, srácok, az elmúlt napokban többször is belehallgattam az 1-be, de ehhez már én sem tudok semmi pozitívat hozzáfűzni. Ez borzalmas. Tényleg, teljesen elveszett az egész. Még az előző Fly-korszaknál is sokkal unalmasabb. Színtelen-szagtalan a komplett rádió.Egyetértek. Nincs koncepció, amire építenék a rádiót. Döntsék el, hogy pl Class pótlékot akarnak mondjuk csinálni, vagy Music pótlékot, de valamilyen irányba el kellene indulniuk.
Konkrétan olyan, mintha egy válogatás CD ismétlődne egész nap. Ugyanaz. A hét minden napján.
noartist írta: ↑2021.11.13. 13:32 Fú, srácok, az elmúlt napokban többször is belehallgattam az 1-be, de ehhez már én sem tudok semmi pozitívat hozzáfűzni. Ez borzalmas. Tényleg, teljesen elveszett az egész. Még az előző Fly-korszaknál is sokkal unalmasabb. Színtelen-szagtalan a komplett rádió.Egyetértek. Nincs koncepció, amire építenék a rádiót. Döntsék el, hogy pl Class pótlékot akarnak mondjuk csinálni, vagy Music pótlékot, de valamilyen irányba el kellene indulniuk.