RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#194948  Szerző: Glenn

p0tyi írta: 2021.11.16. 12:27ha végre sikerül elűzni jövőre a felcsúti <moderálva>.
Reméljük, csak álmodozol, mert ha ezt komolyan akarod, akkor gyorsan vizsgáltasd meg magad! :gonosz:
 #194947  Szerző: p0tyi

p0tyi írta: 2021.11.16. 12:27
adam1400 írta:Na hát akkor úgy néz ki még pár hétig maradnak a zenék :D indul a top500 szavazás, mindenki szavazzon hátha egy jó rádió 1 lesz belőle. (Ja és a top500-at a Mészáros kft támogatja :D )
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a R1-el, illetve a komplett rádiós piaccal, ha végre sikerül elűzni jövőre a felcsúti <moderálva>. Meddig húzzák, működhetnek-e, mit adnak el, mi marad, megtisztul-e valamennyire a tehetségtelen káderektől a szakma?

Remélem, lesz esély arra, hogy mindezek kiderüljenek. ;)
Felcsúti FALHUGYOZÓ. Ezt a szót használtam.
 #194946  Szerző: p0tyi

adam1400 írta:Na hát akkor úgy néz ki még pár hétig maradnak a zenék :D indul a top500 szavazás, mindenki szavazzon hátha egy jó rádió 1 lesz belőle. (Ja és a top500-at a Mészáros kft támogatja :D )
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a R1-el, illetve a komplett rádiós piaccal, ha végre sikerül elűzni jövőre a felcsúti <moderálva>. Meddig húzzák, működhetnek-e, mit adnak el, mi marad, megtisztul-e valamennyire a tehetségtelen káderektől a szakma?

Remélem, lesz esély arra, hogy mindezek kiderüljenek. ;)
 #194945  Szerző: adam1400

noartist írta: 2021.11.16. 09:34 Nincs egy technikus Balázséknál? Esetleg ők nem tudják kezelni az adáslebonyolítót? Csak mert javában beszélnek még, majd elindul a termékmegjelenítés záró, reklám nyitó, ők pedig eltűnnek, mint szürke szamár a ködben.

Nem először fordul elő, szinte mindennapos. Nem látják, mikor van vége a blokknak? Nem érdekli őket? Nem integet nekik senki, hogy srácok, 5 másodperc, és reklám? Nincs valaki, aki megnyomja a gombot, hogy jó, akkor kitoljuk pár másodperccel a blokkot?

Miért van tele technikai hibákkal a reggeli sáv évek óta? (évekig ment a bed a reklámblokk alatt is...)
Direkt van automatikusan indul el, régen manuális volt és volt, hogy miattuk kimaradt a helyi 7 perces blokk. Néha le szokták némítani és beszélnek tovább, aztán a reklám közepe már rég lement xd
 #194943  Szerző: noartist

Nincs egy technikus Balázséknál? Esetleg ők nem tudják kezelni az adáslebonyolítót? Csak mert javában beszélnek még, majd elindul a termékmegjelenítés záró, reklám nyitó, ők pedig eltűnnek, mint szürke szamár a ködben.

Nem először fordul elő, szinte mindennapos. Nem látják, mikor van vége a blokknak? Nem érdekli őket? Nem integet nekik senki, hogy srácok, 5 másodperc, és reklám? Nincs valaki, aki megnyomja a gombot, hogy jó, akkor kitoljuk pár másodperccel a blokkot?

Miért van tele technikai hibákkal a reggeli sáv évek óta? (évekig ment a bed a reklámblokk alatt is...)
 #194942  Szerző: shadoe

adam1400 írta: 2021.11.15. 07:59 Na hát akkor úgy néz ki még pár hétig maradnak a zenék :D indul a top500 szavazás, mindenki szavazzon hátha egy jó rádió 1 lesz belőle. (Ja és a top500-at a Mészáros kft támogatja :D )
Ezzel a rotációval sose szednek össze 500 zenét.
 #194934  Szerző: adam1400

Na hát akkor úgy néz ki még pár hétig maradnak a zenék :D indul a top500 szavazás, mindenki szavazzon hátha egy jó rádió 1 lesz belőle. (Ja és a top500-at a Mészáros kft támogatja :D )
 #194927  Szerző: asr27

almos629 írta:
Dani írta: 2021.11.13. 14:59
noartist írta: 2021.11.13. 13:32 Fú, srácok, az elmúlt napokban többször is belehallgattam az 1-be, de ehhez már én sem tudok semmi pozitívat hozzáfűzni. Ez borzalmas. Tényleg, teljesen elveszett az egész. Még az előző Fly-korszaknál is sokkal unalmasabb. Színtelen-szagtalan a komplett rádió.

Konkrétan olyan, mintha egy válogatás CD ismétlődne egész nap. Ugyanaz. A hét minden napján.

Nagyon várom, hogy a mostani időszakról jöjjön egy hallgatottsági adat.
Egyetértek. Nincs koncepció, amire építenék a rádiót. Döntsék el, hogy pl Class pótlékot akarnak mondjuk csinálni, vagy Music pótlékot, de valamilyen irányba el kellene indulniuk.
De, van koncepció. Nem megszűnt rádiókat kell pótolni, hiszen amikor ezek az adók léteztek, még egész máshogy nézett ki a rádiós piac. A R1 most pont olyan, amilyennek egy CHR formátumú rádiónak lennie kell a jelenlegi piacon. Ha nem tetszik, az a megoldás, hogy nem hallgatjátok, nem kell szidni, mint a bokrot.
De! Ezt a szennyet, csak szidni lehet már! Rádió 1 - Csak lejárt sláger megy!
 #194922  Szerző: almos629

Dani írta: 2021.11.13. 14:59
noartist írta: 2021.11.13. 13:32 Fú, srácok, az elmúlt napokban többször is belehallgattam az 1-be, de ehhez már én sem tudok semmi pozitívat hozzáfűzni. Ez borzalmas. Tényleg, teljesen elveszett az egész. Még az előző Fly-korszaknál is sokkal unalmasabb. Színtelen-szagtalan a komplett rádió.

Konkrétan olyan, mintha egy válogatás CD ismétlődne egész nap. Ugyanaz. A hét minden napján.

Nagyon várom, hogy a mostani időszakról jöjjön egy hallgatottsági adat.
Egyetértek. Nincs koncepció, amire építenék a rádiót. Döntsék el, hogy pl Class pótlékot akarnak mondjuk csinálni, vagy Music pótlékot, de valamilyen irányba el kellene indulniuk.
De, van koncepció. Nem megszűnt rádiókat kell pótolni, hiszen amikor ezek az adók léteztek, még egész máshogy nézett ki a rádiós piac. A R1 most pont olyan, amilyennek egy CHR formátumú rádiónak lennie kell a jelenlegi piacon. Ha nem tetszik, az a megoldás, hogy nem hallgatjátok, nem kell szidni, mint a bokrot.
  • 1
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 1028