RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#196174  Szerző: Glenn

p0tyi írta: 2022.02.28. 19:04 Ha valamikor, hát most újraindulhatna, valódi nosztalgia-oldies rádióként...
Igen, ez egy nagy dolog lenne. :yes:
jonaa írta:érdekes mikor a Sláger Rádió 2 év után váltott ahogy A Bochkor is mondta akkor senki ennyire nem hisztizett!
A Sláger sosem fordult ekkorát. Mindig is valódi retróadó maradt, csak egy kicsit "modernizálták", de a régebbi slágerek közé még véletlenül sem kevertek újakat.
 #196172  Szerző: Rickykeee23

Bochkor erről véleményt nyilvánított? Hol? A reggeli műsorban?
 #196171  Szerző: jonaa

Szerintem így jó a Retro ahogy most van érdekes mikor a Sláger Rádió 2 év után váltott ahogy A Bochkor is mondta akkor senki ennyire nem hisztizett! Vagy mégis?
És akkor ott nem a Tisztarto Titusz volt a programigazgató!
 #196168  Szerző: p0tyi

Ha valamikor, hát most újraindulhatna, valódi nosztalgia-oldies rádióként...
 #196167  Szerző: Glenn

robert11 írta: 2022.02.27. 20:30 Ja igen a arra emlékszem mikor 2007ben újra indult a Calypsó.
Nem Calypso, hanem Calipso. B. Tóth ugyanis úgy gondolta, így kikerülheti a névbitorlást, de nem jött be a trükk. :shock:
Egyébként ez a közszolgálati média pökhendisége volt, mert a nevet éppen B. Tóth László találta ki. Az indoklásban az is benne volt, hogy rövidesen újraindul a Calypso a Magyar Rádió gondozásában, de hát ebből se lett semmi... :x
 #196162  Szerző: robert11

Ja igen a arra emlékszem mikor 2007ben újra indult a Calypsó.A Gongról jut még eszembe hogy ott amikor még a poptarisznya.hu-n ment a műsor akkor vasárnap esténként mindíg megismételték a Gongon is az adást mert ugye eredetileg csütörtökönként volt.
Nagyon jó volt a mai Tarisznya is már amennyit tudtam belőle hallgatni volt Alexandra Stan is meg ilyenek na erre vágytam mondom kár hogy már csak 18tól 20-ig tart de ez van.
 #196161  Szerző: Glenn

robert11 írta: 2022.02.26. 14:01A Gong és a Sztár fm óta nem hallottuk őt más kereskedelmi adón sokáig csak a poptarisznya.hu-n a műsoraiban Tarisznyában és a Bétóshowban.
Pedig volt ő pl. a Budaörs Rádióban is minden hétvégén, meg az ex Pelikánban, amit át is nevezett Calipso-ra. A névhasználati pert aztán elvesztette, így a rádió is megszűnt.
Most, hogy Klamancsek után B. Tóth is eltűnt innen a Poptarisznyával együtt (tudom, este van, de az olyan, mintha nem is lenne), és a jó kis régi zenéket felváltották az újak a XXI. századból, ez a rádió számomra hallgathatatlanná vált. Persze van, akinek tetszik (mindig mindenre van vevő, Balázst is sokan hallgatják :vomit: ), de most megint nem maradt retro, bocs, oldies tematikájú rádió éterben... :(
 #196139  Szerző: robert11

Sziasztok!
Számomra is meglepő a Retro zene kínálata nagyot változott a korábbiakhoz képest így nagyon remélem hogy ez majd a Popptarisznyára is kihatással lesz ismerősöktől hallom hogy már van is mert B Tóth az óta olyanokat játszik, amelyeket korábban nem vagy csak az online adásban mikor még a poptarisznya.hu-n ment az adás.
Én amiatt hagytam abba a műsor hallgatását, mert elegem lett a sok 60-as 70-es évek zenéiből apszolút nem azt a tarisznyát hallhattam amit korábban megszoktam mind a Petőfin, mint pedig aweboldalon így elpártoltam tőle.Erről írtam is korábban hogy képzelném el az adást meg magáról az akkori színvonalról úgy hogy ebbe most nem is mennék bele viszont az nem túl jó, hogy csökkent a műsor időtartama ha ilyen jó zenék mennek a megújulás óta.
Hogy lesz akkor Hegedűs, és Magnósblokk?
Vasárnap mindenképpen bele fogok hallgatni mert erre kíváncsi vagyok már így egy két adás le is ment ebben a későbbi sávban de azokat nem tudtam hallgatni nem is tudtam hogy későbbre került ez tis egyik ismerősöm barátom mondta.
Ebben a felállásban, zenei kínálatban talán most tényleg visszaköszönnek a régi Petőfis Popptarisznyás időszakok amiket nagyon szerettünk jó páran.
De van egy sejtésem amit remélem rosszul gondolok de én azt sem tartom kizártnak, hogy lehet B Tóthot is ki akarják onnan golyózni és a helyére valaki mást tenni de mondom nagyon remélem hogy ez nincs így nem így lesz mert az rossz lenne bár ha így is lenne akkor visszatérhetne a tarisznya a honlapra azzal a zenei kínálattal, ami ott ment mert mikor átkerült a Retrora, akkor változott nagyot a műsor színvonala is zenei kínálata mert meg kellett felelni az elvárásoknak.
Mindegy ez a jövő zenéje majd lesz valahogy de mondom szerintem így nagyon jó adások lesznek majd hogy ekkora újulás történt még Komjáthy Gyurit kéne bevenni bár ő már nem annyira aktív a poptarisznya.hu-on sem vezet már sűrűn műsort ami érthető mert már nyolcvanon felül van de ebben a rádióban őt is szívesen hallanám vagy ha még élne Cseke László akkor ő is vezethetne műsort.
Tény hogy ha B Tóthot kirúgnák, akkor máshol nem nagyon kapna már munkát nincs olyan rádió ahova felvennék bár aztán kitudja nagy lehetőség volt ez akkor neki amikor felajánlották hogy jöjjjön a Retróra.A Gong és a Sztár fm óta nem hallottuk őt más kereskedelmi adón sokáig csak a poptarisznya.hu-n a műsoraiban Tarisznyában és a Bétóshowban.
 #196116  Szerző: jonaa

Így kezdte a Sláger Rádió is oldies vonal aztán 80 as évek végül minden idők legnagyobb slágerei és akkor ott nem Tisztaró Titusz volt a programigazgató!
Itt is ezt a sémát választották!
 #196115  Szerző: kalozradioszentes

Személy szerint én nagyon szomorú vagyok, hogy az igazi oldies vonalat vették ki a Retro-ból, amivel kezdték, és ezt majd’ huszasként mondom. 2017-2019 között minden nap hallgattam, Happy Endrétől Klamancsek Krisztiánig, mindenki műsorát szerettem, és marha szép dalokat adtak. Sajnos a mostani Retro számomra uncsi, és tele van gagyi zenékkel, és bármennyire kedvelem Várkonyit, a hangja is szép, szerintem túl sok teret adtak neki. Tényleg kezd olyan kesze-kusza Rádió 1-es lenni. :(
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 212