RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#196184  Szerző: jonaa

Rickykeee23 írta: 2022.03.01. 15:44 Bochkor erről véleményt nyilvánított? Hol? A reggeli műsorban?
. Igen a Reggeli műsorban Ott hogy a Retro 2010 2012 is Retro mert az nincs meg határozva mi a Retro szerinte ez is oda tartozik mikor írták neki hogy a 90 es évek nem Retro ehhez szólt A Bochkor hogy a Retro szó ide is illik!
 #196183  Szerző: jonaa

Akárki indítana Oldies Rádiót az sokáig itt nem lenne abban a formában FM en szerintem 😔😀Amúgy ez így jobban tetszik mégegyszer leirom🙂🙂
 #196179  Szerző: zenefalo

Glenn írta: 2022.03.01. 16:50
p0tyi írta: 2022.02.28. 19:04 Ha valamikor, hát most újraindulhatna, valódi nosztalgia-oldies rádióként...
Igen, ez egy nagy dolog lenne. :yes:
jonaa írta:érdekes mikor a Sláger Rádió 2 év után váltott ahogy A Bochkor is mondta akkor senki ennyire nem hisztizett!
A Sláger sosem fordult ekkorát. Mindig is valódi retróadó maradt, csak egy kicsit "modernizálták", de a régebbi slágerek közé még véletlenül sem kevertek újakat.
Pedig volt az ,,Akkor és most" rovat, amelyben egy nagy múltú előadó korábbi és utána jelenkori slágerét adták egymásután. De a frissebb zenéje is illett a formátumba.
 #196174  Szerző: Glenn

p0tyi írta: 2022.02.28. 19:04 Ha valamikor, hát most újraindulhatna, valódi nosztalgia-oldies rádióként...
Igen, ez egy nagy dolog lenne. :yes:
jonaa írta:érdekes mikor a Sláger Rádió 2 év után váltott ahogy A Bochkor is mondta akkor senki ennyire nem hisztizett!
A Sláger sosem fordult ekkorát. Mindig is valódi retróadó maradt, csak egy kicsit "modernizálták", de a régebbi slágerek közé még véletlenül sem kevertek újakat.
 #196172  Szerző: Rickykeee23

Bochkor erről véleményt nyilvánított? Hol? A reggeli műsorban?
 #196171  Szerző: jonaa

Szerintem így jó a Retro ahogy most van érdekes mikor a Sláger Rádió 2 év után váltott ahogy A Bochkor is mondta akkor senki ennyire nem hisztizett! Vagy mégis?
És akkor ott nem a Tisztarto Titusz volt a programigazgató!
 #196168  Szerző: p0tyi

Ha valamikor, hát most újraindulhatna, valódi nosztalgia-oldies rádióként...
 #196167  Szerző: Glenn

robert11 írta: 2022.02.27. 20:30 Ja igen a arra emlékszem mikor 2007ben újra indult a Calypsó.
Nem Calypso, hanem Calipso. B. Tóth ugyanis úgy gondolta, így kikerülheti a névbitorlást, de nem jött be a trükk. :shock:
Egyébként ez a közszolgálati média pökhendisége volt, mert a nevet éppen B. Tóth László találta ki. Az indoklásban az is benne volt, hogy rövidesen újraindul a Calypso a Magyar Rádió gondozásában, de hát ebből se lett semmi... :x
 #196162  Szerző: robert11

Ja igen a arra emlékszem mikor 2007ben újra indult a Calypsó.A Gongról jut még eszembe hogy ott amikor még a poptarisznya.hu-n ment a műsor akkor vasárnap esténként mindíg megismételték a Gongon is az adást mert ugye eredetileg csütörtökönként volt.
Nagyon jó volt a mai Tarisznya is már amennyit tudtam belőle hallgatni volt Alexandra Stan is meg ilyenek na erre vágytam mondom kár hogy már csak 18tól 20-ig tart de ez van.
 #196161  Szerző: Glenn

robert11 írta: 2022.02.26. 14:01A Gong és a Sztár fm óta nem hallottuk őt más kereskedelmi adón sokáig csak a poptarisznya.hu-n a műsoraiban Tarisznyában és a Bétóshowban.
Pedig volt ő pl. a Budaörs Rádióban is minden hétvégén, meg az ex Pelikánban, amit át is nevezett Calipso-ra. A névhasználati pert aztán elvesztette, így a rádió is megszűnt.
Most, hogy Klamancsek után B. Tóth is eltűnt innen a Poptarisznyával együtt (tudom, este van, de az olyan, mintha nem is lenne), és a jó kis régi zenéket felváltották az újak a XXI. századból, ez a rádió számomra hallgathatatlanná vált. Persze van, akinek tetszik (mindig mindenre van vevő, Balázst is sokan hallgatják :vomit: ), de most megint nem maradt retro, bocs, oldies tematikájú rádió éterben... :(
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 216