RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#196202  Szerző: LG

Andrew5 írta: 2022.03.04. 07:07 Én a Retrót már régen elengedtem... Inkább a Gold FM-et hallgatom,hírek, meg zene, viszont (nekem) nagyon jól összevállogatva ;-)
goldfm.hu
Köszönjük, hogy az újabb saját rádiódat promózod. Apropó, mi is lett az FM3-mal és a grandiózus országos lefedettség tervével?
 #196194  Szerző: Andrew5

Én a Retrót már régen elengedtem... Inkább a Gold FM-et hallgatom,hírek, meg zene, viszont (nekem) nagyon jól összevállogatva ;-)
goldfm.hu
 #196193  Szerző: shadoe

jonaa írta: 2022.03.03. 14:31 Mondjuk akkor vissza kérhetnék a Pop FM nevet úgyis azzal pályáztak a zenék tekintetében lehetne ez a Rádió neve is.. Tisztartó Tituszka most kiéli Class FM nosztalgiáját!
Szerintem ennek a programigazgató székből kilőhetetlen komának adni kéne egy rádiót.
Maradjon végleg ott, szórja azt a néhány tucat dögunalmas 20-30 éves hatszázszor bejáratott szirupos slágert ott, aki pedig az oldiest, az új zenéket, az altert és/vagy a változatosságot szereti, azt hagyja élni és rádiót örömmel hallgatni!
Én személy szerint sose voltam kíváncsi az atomkommersz zenéire. Pusztított már eleget a Petőfin meg itt is.
Belegondolni is rossz, ha a R1-et igazgatná, ott menne Eagle-Eye Cherry, az OMC, a Chumbawamba, Lou Bega és MC Hammer?
Ennek mindig mindegy volt, mi a rádió arculata, amit főnökként megkapott, állandóan benyomta ezeket a vackokat.
Most is ezt csinálja. Úgyhogy én egy tizedmásodpercre se tekerek a Retrora, amióta ő itt a főzseni.
 #196190  Szerző: jonaa

Mondjuk akkor vissza kérhetnék a Pop FM nevet úgyis azzal pályáztak a zenék tekintetében lehetne ez a Rádió neve is.. Tisztartó Tituszka most kiéli Class FM nosztalgiáját!
 #196189  Szerző: tomee

Az a probléma, hogy ez a rádió "oldies"-ként indult, és az égett bele az emberek tudatába (tekintve, hogy akkor igen profin ki lett találva) most meg már néha szinte a Class FM szellemiségét idézi.

Szerintem is dobni kellene már végre az eredeti arculatot, és újra kéne brandingelni az egészet, mert Sláger FM-nél még a "sláger" kifejezésbe bele lehet illeszteni szinte friss zenéket, de 9 éves John Newman meg Madcon számokat "retró" brand alatt játszani teljes zűrzavar. Arról nem is beszélve, hogy az újonnan idehozott zenék jó része párhuzamosan fut jelenleg a Best-en is...
 #196188  Szerző: kondalyuk

Nem értem a közmédia miért nem él ezzel a lehetőséggel, és miért nem indít (vagy ad helyet) valamilyen formában az oldies műfajnak. A Dankó Rádió topikban már leírtam, hogy el tudnék képzelni egy okos vegyítést, hogy mindkét műfaj kedvelői megtalálják a számukra kedves műsorokat.

A jelenlegi Retro Rádió viszont a szlogenen, a jingle-dallamon és a csatornahangon kívül semennyire se hasonlít az eredeti Sláger Rádióra, bármennyire is szeretne. Az egy összeszedettebb, profi rádió volt, nem voltak a rotációban ennyire friss dalok, mint itt (az Akkor és Most műsoron kívül). és szubjektív véleményem szerint jobb volt a zenei szerkesztés.

Továbbra is dobnám a brandet. Ránézek a logóra, eszembe jut a Csepel bringa, a bambi és amikor rákattintok, megszólal az Intim Torna Illegál - Örökké...valahogy nem áll nekem össze...
 #196184  Szerző: jonaa

Rickykeee23 írta: 2022.03.01. 15:44 Bochkor erről véleményt nyilvánított? Hol? A reggeli műsorban?
. Igen a Reggeli műsorban Ott hogy a Retro 2010 2012 is Retro mert az nincs meg határozva mi a Retro szerinte ez is oda tartozik mikor írták neki hogy a 90 es évek nem Retro ehhez szólt A Bochkor hogy a Retro szó ide is illik!
 #196183  Szerző: jonaa

Akárki indítana Oldies Rádiót az sokáig itt nem lenne abban a formában FM en szerintem 😔😀Amúgy ez így jobban tetszik mégegyszer leirom🙂🙂
 #196179  Szerző: zenefalo

Glenn írta: 2022.03.01. 16:50
p0tyi írta: 2022.02.28. 19:04 Ha valamikor, hát most újraindulhatna, valódi nosztalgia-oldies rádióként...
Igen, ez egy nagy dolog lenne. :yes:
jonaa írta:érdekes mikor a Sláger Rádió 2 év után váltott ahogy A Bochkor is mondta akkor senki ennyire nem hisztizett!
A Sláger sosem fordult ekkorát. Mindig is valódi retróadó maradt, csak egy kicsit "modernizálták", de a régebbi slágerek közé még véletlenül sem kevertek újakat.
Pedig volt az ,,Akkor és most" rovat, amelyben egy nagy múltú előadó korábbi és utána jelenkori slágerét adták egymásután. De a frissebb zenéje is illett a formátumba.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 212