RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#197951  Szerző: 007

Az irány jó. Már csak az akadozással kellene kezdeni valamit. Az óraindító 2x megakadt, a következő ID is megakdt egyszer. Mostanában a Reklám fel/le is akad, meg nagyjából minden zene akad a megszólalás előtt 1 másodperccel. Csak én veszem észre, vagy tényleg akad? 😳
 #197947  Szerző: Jozsfm964

Ahogy látom a Petőfi Elektrik mint mixműsor eltűnt?
Visszanéztem az elmúlt 2 óra lejátszási listáját és azt kell mondjam, egész jó! Végre kaphatna az ország egy olyan rádiót ahol más zenekart is hallhat más zenékkel mint az elmúlt 30 évben.
 #197943  Szerző: p0tyi

Végülis nem lett rossz, 6-20 közt minimális elkapcsolási faktor van. Erre volt szükség. Ilyen konzisztens utoljára az MR2 érában volt, de most totál mainstream. Este 7-8 közt friss zenés toplista lett. A rotációban lévő magyar zenékkel sincs bajom, első ízben, kb 8 év óta. Az egész órás magyar zenei gettóknak napközben hivatalosan is vége.
 #197942  Szerző: pébégáz

nermalcat írta: 2023.01.02. 17:10 A nagyon zenés időszakban volt ilyen Lovásszal és egy csajjal, akinek nem tudom a nevét. Még a műsor címe is ugyanaz volt.
Frankó Roni
 #197941  Szerző: nermalcat

A nagyon zenés időszakban volt ilyen Lovásszal és egy csajjal, akinek nem tudom a nevét. Még a műsor címe is ugyanaz volt.
 #197939  Szerző: p0tyi

Páros műsorvezetés lett 15-19 közt, Majoros Ritával és Szilágyi Zizi Zsolttal.
 #197937  Szerző: Derrick

Jó az irány, a távolból már látszik Segesvár !
 #197933  Szerző: p0tyi

Sose volt még olyan üdítő hallani a Million Dollar Baby-t, mint most, 12:13 perckor. :D
Akkor tévedtem, már nem annyira boldog ez a boldog óra. Szerencsére.
 #197932  Szerző: david72

Túlgondoljátok!

Nincs nagy titok, egyszerűen a Siváknak most volt ideje egyáltalán ezzel foglalkozni, és megpróbálták össze kapni magukat január 2-re. Mostanra kaparta elő a Rádió 1-ből, Retroból ki"hozott" zenei teszteket, amiken bizony ezek a dalok teszteltek jól, igaz, 3-4-5 évvel ezelőtt.

Ettől még ötletem sincs, hogy miért volt megalapozott az év végi (november vége-decemberi) új zenei ámokfutásuk, ami nem volt rossz, főleg, hogy ennek hatására a Rádió 1 is csatlakozott, és bátrabban rakta be az újabb dalokat.

Ui.: A Petőfi advent egyszerűen borzalmas volt, a kezére kéne csapni annak, aki azt úgy, abban a formában jóváhagyta! Azzal és az egész hangvételével, arculatával rúgtak mégegyet a már földön fekvő petőfi brandbe.
 #197928  Szerző: p0tyi

A baj az, hogy helyzetéből fakadóan szerintem túl sok elvárásnak akar egyszerre megfelelni ez a rádió. És azzal, hogy félig-meddig leválasztották az MTVA-ról, nem hogy kevesebb, de talán még több elvárás lett.
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 625