RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#197958  Szerző: p0tyi

Addig sem magyar zenék... :D
 #197957  Szerző: 007

1:02-kor megint megállt. Most a paniklista első zenéje szól, a Hypnotised... :yuno:
 #197956  Szerző: p0tyi

Szerintem most nevezhető már "rendes rádiónak", legalábbis nekem tök oké a jelen állapotában. A zene, arculat rendben. A délutáni stáb szórakoztató, kicsit Roxys, régi szép idők feeling. Néha egymás szavába vágnak, de majd belejönnek. Az meg, hogy reggel zene van, és az a minimális morning show jelleg is csak 3 órán át szól, szintén hiánypótló. Meg főleg az hiánypótló, hogy 6-20 közt kiszámítható és elkapcs nélkül hallgatható lett...

A Dalet hibákról meg legkevésbé a stáb tehet, központi MTVA dili szerintem, ha már egyszer a Dankón is az van.
 #197955  Szerző: 007

p0tyi írta:rendesen
Az RDS RT nekem is feltűnt, idegesítő is. Az LG cuccomon marad RT módban, csak üres. A hifinél folyton meg kell nyomni az RT gombot és ha kihagyja a Dalet az infót, akkor NO RT majd PETOFI újra, amíg meg nem nyomom. Konkrétan egész nap szarakodni kell vele... Ezek szerint nem a 42NET volt itt a probléma. A Dalet óta még több a hiba. Durva hibák, érthetetlen hibák.

Aminek örülök, hogy hubzsubzsub, majd Himnusz és Petőfi Jazz helyett Petőfi rock, Himnusz és rendes nem agyhalál (magyar) zenék szólnak. El nem tudom képzelni, ki találta ezt ki... Elektronikus zene után jazz. :oops:
Mindenesetre lehetne már egy rendes rádiót csinálni, mert az utóbbi 1,5 év szinte csak tákolás volt, mint rádiózás. :stare:
 #197954  Szerző: shadoe

Üdvözlendő, hogy visszatért a Top 15, ráadásul jó időpontban, de lehetne egy kicsit fantáziadúsabb.
Szinte végig a tegnapi lista zenéit ismételgették, csak más pozíciókban. Ez két éve nem így volt, 2-3 napig nem is tértek vissza az előző napok Top 15 dalai, ráadásul a zenék is "bevállalósabbak" voltak, mint Avril Lavigne, Alice Merton, One OK Rock vagy a Train. Hiányzik a fűszer és a kakaó az egészből.
 #197952  Szerző: p0tyi

Nem csak te. A Dankó is akad... Ez a Daletes rendszer eddig elég nagy kudarc.

Az akadás mellett az RDS-RadioText a kedvenc Dalet szörnyűségem eddig, sose sikerül rendesen kiírni a játszott dalt, és 1-nél több előadót. Egyszer nincs semmi, egyszer "a a a a" van a zenecím után, van, amikor megjelenik az előadó és dalcím, aztán eltűnik...
 #197951  Szerző: 007

Az irány jó. Már csak az akadozással kellene kezdeni valamit. Az óraindító 2x megakadt, a következő ID is megakdt egyszer. Mostanában a Reklám fel/le is akad, meg nagyjából minden zene akad a megszólalás előtt 1 másodperccel. Csak én veszem észre, vagy tényleg akad? 😳
 #197947  Szerző: Jozsfm964

Ahogy látom a Petőfi Elektrik mint mixműsor eltűnt?
Visszanéztem az elmúlt 2 óra lejátszási listáját és azt kell mondjam, egész jó! Végre kaphatna az ország egy olyan rádiót ahol más zenekart is hallhat más zenékkel mint az elmúlt 30 évben.
 #197943  Szerző: p0tyi

Végülis nem lett rossz, 6-20 közt minimális elkapcsolási faktor van. Erre volt szükség. Ilyen konzisztens utoljára az MR2 érában volt, de most totál mainstream. Este 7-8 közt friss zenés toplista lett. A rotációban lévő magyar zenékkel sincs bajom, első ízben, kb 8 év óta. Az egész órás magyar zenei gettóknak napközben hivatalosan is vége.
 #197942  Szerző: pébégáz

nermalcat írta: 2023.01.02. 17:10 A nagyon zenés időszakban volt ilyen Lovásszal és egy csajjal, akinek nem tudom a nevét. Még a műsor címe is ugyanaz volt.
Frankó Roni
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 627