RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#197964  Szerző: pébégáz

Szerintem jobb ez a délutáni műsor, mint amikor Majoros Rita volt egyedül, és azt kérdezte, hogy nektek mi a kedvenc színetek meg egyéb ilyen hülyeségek.
 #197963  Szerző: 007

Itt nagy bajok vannak. Még az időjárás felénél sem tarott, de már a technikus továbblépett kicsit. Siet, na...
 #197962  Szerző: noartist

A reggeli műsor miben lett más?
 #197960  Szerző: david72

Megint nagyon megengedőek és elfogultak vagytok a Petőfivel kapcsolatban, megengeditek, hogy a legmagyobb országos frekvencia ne legyen tökéletes, átgondolt, profi.

Úgy néz ki, újra emlékeztetni kell itt az Urakat arra a jelenetre, ami az "új új új" petőfi indulásakor zajlott itt 2 éve, ez kísértetiesen hasonlít arra. "Nem baj majd belejönnek." "Biztos csak kezdeti nehézségek"

NEM

Ez a rádió nem lett már megint összerakva, csak valamit csinálgatnak a hajón, aztán ez sikerül belőle. Aki már látott zenei órát, zenei szerkesztő programot azt tudja, hogy össze van valamiből öntögetve a zenei paletta, átgondolatlanul, néha jobban sikerül, néha rosszabban.

Biztosan olvas itt bárki a hajóról: Kinek szól a rádió? Ki az az ember aki ennyire csapongó, mindenbe belekapó zenefolyamot szívesen hallgat? Ki lett az újra újra újra gondolt Petőfi célközönsége? El kellene dönteni, hogy tényleg a magyar zene szolgálatába állítjuk-e a rádiót, vagy a kereskedelmi rádiókkal akarunk versenyezni?

-Ha az előbbi: ne játsszunk kommersz zenét, mert három dalonként nyakon csapjuk egy ismeretlen, alter magyarral a hallgatót. Ebben az esetben el kell fogadni, hogy 6-700 ezer embernél nem tud többet a rádió. AZT IS CSAK AZÉRT, MERT NINCS MÁS!!
-Ha az utóbbi: folytatni kell a megkezdett munkát az európai rádiókból összevadászott új dalokkal, a 7 utáni sávban jó a merítés belőlük. Vissza kéne fordulni a szakmai rádiózáshoz és a zenei tesztekhez.

JA ÉS! Hogyan lehetett minden tervezettség, instrukció nélkül a délutáni párost adásba tenni?? Ha volt instrukció, annál nagyobb a baj! Sűrsőgen át kellene gondolni, hogy miért, minek szól az a műsor, ha már két embert fizetünk. Előre megírt sms-ekből és össze-vissza beolvasott közlekedési hírekből (a lényeg itt az össze-vissza) nem nagyon lehet szerethető délutáni műsort csinálni, nyomorultak egyáltalán nincsenek építve, szerepek leosztva, semmi. Ezt tényleg hogy lehetett így adásbra rakni?

Állítassék alább a tejes katyvasz zenei lista részlete emlékül az újra újra újra gondolt Petőfinek.

23-01-03 18:54 Paulina - Jajdogálni fogsz
23-01-03 18:51 Ofenbach - Love Me Now
23-01-03 18:45 Jay-Z - Hard Knock Life
23-01-03 18:39 Ocho Macho - Jó Nekem
23-01-03 18:36 Ava Max - Million Dollar Baby
23-01-03 18:30 Caramel - Újra
23-01-03 18:27 Notorious B.I.G - Hypnotize
23-01-03 18:18 Sam Smith - Unholy
23-01-03 18:06 Dua Lipa - Levitating
23-01-03 17:57 Szintaxis - Lassú Vonatok
23-01-03 17:51 Farruko - Pepas
23-01-03 17:45 Lil Nas X - Star Walkin (League Of Legends Worlds Anthem)
23-01-03 17:36 Alan Walker - Lovesick
23-01-03 17:30 New Level Empire - Felhők alatt
23-01-03 17:27 Flo-Rida - Low
23-01-03 17:18 Irie Maffia - Kell Egy Ház
23-01-03 17:15 Alok - All By Myself
 #197958  Szerző: p0tyi

Addig sem magyar zenék... :D
 #197957  Szerző: 007

1:02-kor megint megállt. Most a paniklista első zenéje szól, a Hypnotised... :yuno:
 #197956  Szerző: p0tyi

Szerintem most nevezhető már "rendes rádiónak", legalábbis nekem tök oké a jelen állapotában. A zene, arculat rendben. A délutáni stáb szórakoztató, kicsit Roxys, régi szép idők feeling. Néha egymás szavába vágnak, de majd belejönnek. Az meg, hogy reggel zene van, és az a minimális morning show jelleg is csak 3 órán át szól, szintén hiánypótló. Meg főleg az hiánypótló, hogy 6-20 közt kiszámítható és elkapcs nélkül hallgatható lett...

A Dalet hibákról meg legkevésbé a stáb tehet, központi MTVA dili szerintem, ha már egyszer a Dankón is az van.
 #197955  Szerző: 007

p0tyi írta:rendesen
Az RDS RT nekem is feltűnt, idegesítő is. Az LG cuccomon marad RT módban, csak üres. A hifinél folyton meg kell nyomni az RT gombot és ha kihagyja a Dalet az infót, akkor NO RT majd PETOFI újra, amíg meg nem nyomom. Konkrétan egész nap szarakodni kell vele... Ezek szerint nem a 42NET volt itt a probléma. A Dalet óta még több a hiba. Durva hibák, érthetetlen hibák.

Aminek örülök, hogy hubzsubzsub, majd Himnusz és Petőfi Jazz helyett Petőfi rock, Himnusz és rendes nem agyhalál (magyar) zenék szólnak. El nem tudom képzelni, ki találta ezt ki... Elektronikus zene után jazz. :oops:
Mindenesetre lehetne már egy rendes rádiót csinálni, mert az utóbbi 1,5 év szinte csak tákolás volt, mint rádiózás. :stare:
 #197954  Szerző: shadoe

Üdvözlendő, hogy visszatért a Top 15, ráadásul jó időpontban, de lehetne egy kicsit fantáziadúsabb.
Szinte végig a tegnapi lista zenéit ismételgették, csak más pozíciókban. Ez két éve nem így volt, 2-3 napig nem is tértek vissza az előző napok Top 15 dalai, ráadásul a zenék is "bevállalósabbak" voltak, mint Avril Lavigne, Alice Merton, One OK Rock vagy a Train. Hiányzik a fűszer és a kakaó az egészből.
 #197952  Szerző: p0tyi

Nem csak te. A Dankó is akad... Ez a Daletes rendszer eddig elég nagy kudarc.

Az akadás mellett az RDS-RadioText a kedvenc Dalet szörnyűségem eddig, sose sikerül rendesen kiírni a játszott dalt, és 1-nél több előadót. Egyszer nincs semmi, egyszer "a a a a" van a zenecím után, van, amikor megjelenik az előadó és dalcím, aztán eltűnik...
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 625