Én is hallottam, dobtam is egy hátast. Teljesen elment az esze már Sertésnek, a R1 meg gondolom kénytelen beleállni ebbe a faszságba. Meg a Valmar is, ha szeretne továbbra is sikeres előadó lenni...

Rebroadcaster írta: ↑2023.07.26. 08:52troll írta: ↑2023.07.26. 08:35Drága Barátom!Rebroadcaster írta: ↑2023.07.26. 08:14 Hiába próbálsz meg trollkodni ezen a valaha szebb napokat is látott fórumon én így is szeretlek és elfogadlak olyannak amilyennek születtél, bár afelől vannak kétségeim, hogy érdemes volt-e letolni érted a gatyát......!?![]()
Hát, igen. Köszönöm! Beigazoltad, hogy amit gondolok rólad, az helyes. Amikor valaki olvasni és értelmezni sem tud, attól ne várjuk, hogy a második megnyilvánulásra érvei, gondolatai legyenek...
Remélem a matek ment. BPM-et tudsz számolni, vagy azt is a gép csinálja meg helyetted?!![]()
Ebbe a játékba nem húzol bele!
Keresd tovább a megfelelő partnert magasztos, tanult és művelt személyiségedhez!![]()
troll írta: ↑2023.07.26. 08:35Drága Barátom!Rebroadcaster írta: ↑2023.07.26. 08:14 Hiába próbálsz meg trollkodni ezen a valaha szebb napokat is látott fórumon én így is szeretlek és elfogadlak olyannak amilyennek születtél, bár afelől vannak kétségeim, hogy érdemes volt-e letolni érted a gatyát......!?![]()
Hát, igen. Köszönöm! Beigazoltad, hogy amit gondolok rólad, az helyes. Amikor valaki olvasni és értelmezni sem tud, attól ne várjuk, hogy a második megnyilvánulásra érvei, gondolatai legyenek...
Remélem a matek ment. BPM-et tudsz számolni, vagy azt is a gép csinálja meg helyetted?!![]()
Rebroadcaster írta: ↑2023.07.26. 08:14 Hiába próbálsz meg trollkodni ezen a valaha szebb napokat is látott fórumon én így is szeretlek és elfogadlak olyannak amilyennek születtél, bár afelől vannak kétségeim, hogy érdemes volt-e letolni érted a gatyát......!?![]()
troll írta: ↑2023.07.26. 07:08 Kedves Rebroadcaster!Ennyi az egész válasz? Ezért tolták le érted anno a gatyát?
Most már értem, hogy miért emelték be a magyar érettségibe a szövegértelmezést. Többek között miattad. Sajnos nem sikerült ezt sem megugranod. Nem baj, DJ-nek még jó leszel!![]()
noartist írta: ↑2023.05.19. 09:17Az Antenna Hungáriának nincsen semmi felelőssége abban, ha a rádió szolgáltató gyatrán adja ki a műsorszóró fele a modulációs vonalat. Nekik csak annyi a dolguk, hogy kimenjen a jel a frekvenciaengedély betartásával. Ez kizárólag a Rádió 1 sara.Volvos írta: ↑2023.05.18. 23:00 Üdvözletem a fórumozóknak! Én annyit jegyeznék meg a pattogással kapcsolatban, ellentétben az egyik alábbi észrevétellel, hogy nem 5 napja, hanem hetek óta hallom a pattogást a központi frekin. De nem is az idő lenne a lényeg, hanem hogy ezt tényleg nem veszi észre (vagy tudomásul) senki aki(k) a műszaki dolgokért felelős(ek)??? Egyébként nem biztos hogy az R1-nél van a hiba, lehet az AH-nál is, mert a szolnoki frekin nem hallani sosem.Ha az AH-nál van a hiba, akkor illő lenne őket noszogatni, elvégre az ő rádiójuk, csak zavarja őket, hogy fizetnek egy vagyont, és az AH meg szar minőségben szórja az adást.