p0tyi írta: ↑2023.08.18. 09:32 Én is hallottam, dobtam is egy hátast. Teljesen elment az esze már Sertésnek, a R1 meg gondolom kénytelen beleállni ebbe a faszságba. Meg a Valmar is, ha szeretne továbbra is sikeres előadó lenni...Retrón is megy, én is lestem, de vszinű minden rádióban ez fog most menni, Marics meg még igy se tud érthetően beszélni pedig gondolom nem kellett kapkodnia....

Rebroadcaster írta: ↑2023.07.26. 08:52troll írta: ↑2023.07.26. 08:35Drága Barátom!Rebroadcaster írta: ↑2023.07.26. 08:14 Hiába próbálsz meg trollkodni ezen a valaha szebb napokat is látott fórumon én így is szeretlek és elfogadlak olyannak amilyennek születtél, bár afelől vannak kétségeim, hogy érdemes volt-e letolni érted a gatyát......!?![]()
Hát, igen. Köszönöm! Beigazoltad, hogy amit gondolok rólad, az helyes. Amikor valaki olvasni és értelmezni sem tud, attól ne várjuk, hogy a második megnyilvánulásra érvei, gondolatai legyenek...
Remélem a matek ment. BPM-et tudsz számolni, vagy azt is a gép csinálja meg helyetted?!![]()
Ebbe a játékba nem húzol bele!
Keresd tovább a megfelelő partnert magasztos, tanult és művelt személyiségedhez!![]()
troll írta: ↑2023.07.26. 08:35Drága Barátom!Rebroadcaster írta: ↑2023.07.26. 08:14 Hiába próbálsz meg trollkodni ezen a valaha szebb napokat is látott fórumon én így is szeretlek és elfogadlak olyannak amilyennek születtél, bár afelől vannak kétségeim, hogy érdemes volt-e letolni érted a gatyát......!?![]()
Hát, igen. Köszönöm! Beigazoltad, hogy amit gondolok rólad, az helyes. Amikor valaki olvasni és értelmezni sem tud, attól ne várjuk, hogy a második megnyilvánulásra érvei, gondolatai legyenek...
Remélem a matek ment. BPM-et tudsz számolni, vagy azt is a gép csinálja meg helyetted?!![]()