Fakocka írta: ↑2023.12.31. 13:24Szerintem -helyesen- nem a hallgatottságnövelés most a cél, hanem a Petőfit újra a hazai előadók számára nagy teret adó , a hazai kultúra számára meghatározó médiummá tenni. Esetleg több rétegműsorral, kreatívabb műsorráccsal vagy a zenei szerkesztés változtatásával szerintem még sokat lehetne alakítani a rádión,de nem az említett kommersz irányokba. Az Ö3 egy nagy popzenei katyvasz , a gyér osztrák rádiós piacon lehet hogy sikeres,de nem tartom követendő példának állami rádió jellege ellenére.Kovi02 írta:Ebben teljesen egyetértünk, sztem nem kellett volna 2007 ben átalakítani, max csak higítani tobb zenével. Viszont az Ö3 is állami média és elég hallgatott, az Expres meg évek óta toronymagasan vezet. Ha ebbe az irányba indulna a Petőfi, biztosan több hallgatót hozna mint a jelenlegi állapotában.Fakocka írta: ↑2023.12.30. 22:56 De ha egy cseppet is értenének a rádiózáshoz lemásolnák az Ö3, vagy a szlovák Radio Expres playlistjet.Az elmúlt 20-30 év popzenéinek ömlesztett playlistjénél kevés kommerszebb dolog van, ez elvileg a kereskedelmi rádiók és nem a közmédia feladata lenne,mellesleg egy harmadik országos popzenei rádió a Retró és az R1 mellé nem igazán bővítené a kínálatot.
Azért más a Retro/R1/Ö3/Expres stb.. mindegyik különbözik valamiben a másiktól, nem lehet egy kalap alá venni őket, így is nagyon gyér a hazai kínálat.
Tuner: SDR
Ant.: 15 elemes yagi (H)
Ant.: 15 elemes yagi (H)