RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#203433  Szerző: Landsmann

robert11 írta: 2025.07.02. 22:01 Na és akik a Balaton környékén élnek vagy esetleg sokat autóznak a Balaton környékén hogy látjátok? Mennyivel lenne jobb ha visszatérne a 105 7? Emlékszem még 11ben mikor sokat promózták hogy ott indul a rádió1 új balatoni frekvenciája.
Sokan örülhettek is neki az ott élők.
De így akkor majd észre lehet venni gondolom a kettő közötti külömbséget ha ismét ott fog szólni az adó és nem a 92 6 vagy a 101 3as frekvencián.
Én úgy tudom, hogy annó a 105 7 is lefedte az egész Balatont. Arról nem beszélve hogy még ott van a 89 5 is ami ott is szól még egyes részeken.
Ja jut eszembe ez már rég óta jár a fejembe hogy vajon mi lehet Orosz Jóskával?
Egy időben sok közlekedési híreket küldött smsben Attisnak mert járta az országot. Gondolom sofőrként dolgozott dolgozhatott de az utóbbi években már nem hallani róla semmit.
Volt idő, mikor még a music fmbe is küldött smst ahol tudta fogni az adót. Olyan hallgató volt ő is kb mint Hegyi Gábor szegény ezt is hallgatta, meg azt is bár a Roxin nem hallhattuk a nevét oda nem küldött smst Józsi de Gábor emlékszem sokat betelefonált ott is és picit beszélgetett az adott műsorvezetővel.
Mindig olyan barátságosan üdvözölte a rádiók műsorvezetőit a kívánságműsorban.
De Gábor úgy tudom meghalt már egy pár éve.
Ja, hát Orosz Józsi úgy tudom debreceni. A Best FM-re is sokszor küldött közlekedési információt. Szerintem már nyugdíjas, vagy már nem dolgozik sofőrként. De tényleg napi szinten lehetett tőle közlekedési információt hallani. A neve egybe forrt ezzel, mint a Ki nyer ma? műsorban a Frei Endre gépészmérnök úrral, az is nagyon sokszor szerepelt a játékban. :)
 #203432  Szerző: robert11

Na és akik a Balaton környékén élnek vagy esetleg sokat autóznak a Balaton környékén hogy látjátok? Mennyivel lenne jobb ha visszatérne a 105 7? Emlékszem még 11ben mikor sokat promózták hogy ott indul a rádió1 új balatoni frekvenciája.
Sokan örülhettek is neki az ott élők.
De így akkor majd észre lehet venni gondolom a kettő közötti külömbséget ha ismét ott fog szólni az adó és nem a 92 6 vagy a 101 3as frekvencián.
Én úgy tudom, hogy annó a 105 7 is lefedte az egész Balatont. Arról nem beszélve hogy még ott van a 89 5 is ami ott is szól még egyes részeken.
Ja jut eszembe ez már rég óta jár a fejembe hogy vajon mi lehet Orosz Jóskával?
Egy időben sok közlekedési híreket küldött smsben Attisnak mert járta az országot. Gondolom sofőrként dolgozott dolgozhatott de az utóbbi években már nem hallani róla semmit.
Volt idő, mikor még a music fmbe is küldött smst ahol tudta fogni az adót. Olyan hallgató volt ő is kb mint Hegyi Gábor szegény ezt is hallgatta, meg azt is bár a Roxin nem hallhattuk a nevét oda nem küldött smst Józsi de Gábor emlékszem sokat betelefonált ott is és picit beszélgetett az adott műsorvezetővel.
Mindig olyan barátságosan üdvözölte a rádiók műsorvezetőit a kívánságműsorban.
De Gábor úgy tudom meghalt már egy pár éve.
 #203431  Szerző: weiszmatyi

asr27 írta: 2025.07.02. 08:31
djlacee írta:Valakinek van bármi magyarázata arra, hogy miért pályáztak a Tihany 105.7-re?
Esetleg azért, hogy a konkurencia ne tudjon nyerni?
Vagy megszűntetik a 92.6/101.3 párost… és ismét a 105.7-ről fog szólni…
Egyébként a másik pályázó talán az Oxigen Music? (Csóka Zoltán Márk)
Ő már pályázott ideiglenes frekvenciahasználatra az év elején is.

Kép

Kép
Nem, ő helyi rádiót szeretne, pont amire leginkább szükség lenne ebben a térségben. :)
 #203430  Szerző: asr27

djlacee írta:Valakinek van bármi magyarázata arra, hogy miért pályáztak a Tihany 105.7-re?
Esetleg azért, hogy a konkurencia ne tudjon nyerni?
Vagy megszűntetik a 92.6/101.3 párost… és ismét a 105.7-ről fog szólni…
Egyébként a másik pályázó talán az Oxigen Music? (Csóka Zoltán Márk)
Ő már pályázott ideiglenes frekvenciahasználatra az év elején is.

Kép

Kép
 #203428  Szerző: djlacee

Valakinek van bármi magyarázata arra, hogy miért pályáztak a Tihany 105.7-re?
 #203398  Szerző: asr27

Kovi02 írta: 2025.06.16. 10:57
asr27 írta: 2025.06.15. 08:00 Sziasztok!
Talán olvassa valaki a Rádio 1-től…
A keszthelyi 99.4-es frekvenciával valami gond van.
Nincs RDS és az autórádió sem áll át más frekvenciàkról a 99.4-re. Szóval a PI kódot sem érzékeli a rádió.
Feltételezhetően megadta magát az RDS encoder, a soltin gyakran előfordul ugyanez a probléma.
(esetleg nem 0000 a PI és nincs PS? - a 94.1-en ez szokott lenni)
Először azt hittem az autóràdió gyengélkedik, de kèt autóval is tesztelve van.
A hiba azóta is fennàll. Se RDS, se semmi. Manuálisan kell àttekerni a 101.3-ról és a 95.8-ról is.
 #203393  Szerző: Kovi02

asr27 írta: 2025.06.15. 08:00 Sziasztok!
Nincs RDS és az autórádió sem áll át más frekvenciàkról a 99.4-re. Szóval a PI kódot sem érzékeli a rádió.
Feltételezhetően megadta magát az RDS encoder, a soltin gyakran előfordul ugyanez a probléma.
(esetleg nem 0000 a PI és nincs PS? - a 94.1-en ez szokott lenni)
 #203391  Szerző: Landsmann

robert11 írta: 2025.06.15. 19:22 Sziasztok!
Balázs fanoktól elnézést akinek nem tetszett volna a múltkori írásom de nagyon rühellem hogy ha reggeli közben a szaros témákat kell hallgatnom. ezt a Music fm-en sem bírtam amikor így gusztustalankodtak néha István Daniék. Általába ő dobott be ilyen témákat abban a műsorban de ott még aránylag ritkábban fordult elő mint Bazsiéknál.
92 6os frekvenciáról jutott még eszembe hogy azon is szólt a Juvi sokat reklámozták sőt a Parti fm is átjátszotta vagy adta a juvi műsorait emlékszem még be is mondták a reklám alatt hogy Partifm 92 6 vagy valami ilyesmi mikor azt reklámozták vidéken hol lehet hallgatni a Juventuszt de egyre kíváncsi lennék mert azt nem említették soha hogy Debrecenben valaha volt Juventusz esetleg?
vagy volt olyan rádió amelyik sugározta volna a műsorait? Mert olyan Igalon is volt hogy valamelyik helyi rádió kaposvári vagy nem tudom melyik sugározta a Juventusz dél előtti adását.
Mint reggelizés közben hasható, vagy éppen hasfogó tabletta reklám, vagy éppen körömgomba meg hüvelygomba reklám megy a tv-ben. Egy időben renbdszeres volt reggel 3/4 7 körül.
 #203390  Szerző: robert11

Sziasztok!
Balázs fanoktól elnézést akinek nem tetszett volna a múltkori írásom de nagyon rühellem hogy ha reggeli közben a szaros témákat kell hallgatnom. ezt a Music fm-en sem bírtam amikor így gusztustalankodtak néha István Daniék. Általába ő dobott be ilyen témákat abban a műsorban de ott még aránylag ritkábban fordult elő mint Bazsiéknál.
92 6os frekvenciáról jutott még eszembe hogy azon is szólt a Juvi sokat reklámozták sőt a Parti fm is átjátszotta vagy adta a juvi műsorait emlékszem még be is mondták a reklám alatt hogy Partifm 92 6 vagy valami ilyesmi mikor azt reklámozták vidéken hol lehet hallgatni a Juventuszt de egyre kíváncsi lennék mert azt nem említették soha hogy Debrecenben valaha volt Juventusz esetleg?
vagy volt olyan rádió amelyik sugározta volna a műsorait? Mert olyan Igalon is volt hogy valamelyik helyi rádió kaposvári vagy nem tudom melyik sugározta a Juventusz dél előtti adását.
 #203389  Szerző: asr27

Sziasztok!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1020