robert11 írta: ↑2025.07.02. 22:01 Na és akik a Balaton környékén élnek vagy esetleg sokat autóznak a Balaton környékén hogy látjátok? Mennyivel lenne jobb ha visszatérne a 105 7? Emlékszem még 11ben mikor sokat promózták hogy ott indul a rádió1 új balatoni frekvenciája.Ja, hát Orosz Józsi úgy tudom debreceni. A Best FM-re is sokszor küldött közlekedési információt. Szerintem már nyugdíjas, vagy már nem dolgozik sofőrként. De tényleg napi szinten lehetett tőle közlekedési információt hallani. A neve egybe forrt ezzel, mint a Ki nyer ma? műsorban a Frei Endre gépészmérnök úrral, az is nagyon sokszor szerepelt a játékban.
Sokan örülhettek is neki az ott élők.
De így akkor majd észre lehet venni gondolom a kettő közötti külömbséget ha ismét ott fog szólni az adó és nem a 92 6 vagy a 101 3as frekvencián.
Én úgy tudom, hogy annó a 105 7 is lefedte az egész Balatont. Arról nem beszélve hogy még ott van a 89 5 is ami ott is szól még egyes részeken.
Ja jut eszembe ez már rég óta jár a fejembe hogy vajon mi lehet Orosz Jóskával?
Egy időben sok közlekedési híreket küldött smsben Attisnak mert járta az országot. Gondolom sofőrként dolgozott dolgozhatott de az utóbbi években már nem hallani róla semmit.
Volt idő, mikor még a music fmbe is küldött smst ahol tudta fogni az adót. Olyan hallgató volt ő is kb mint Hegyi Gábor szegény ezt is hallgatta, meg azt is bár a Roxin nem hallhattuk a nevét oda nem küldött smst Józsi de Gábor emlékszem sokat betelefonált ott is és picit beszélgetett az adott műsorvezetővel.
Mindig olyan barátságosan üdvözölte a rádiók műsorvezetőit a kívánságműsorban.
De Gábor úgy tudom meghalt már egy pár éve.

Vevő: Panasonic CQ-RDP383N
Antenna: Iskra FM-50F, Vertikális polarizáció, irányszög: 33°
Antenna: Iskra FM-50F, Vertikális polarizáció, irányszög: 33°