Nem ártana már egy music menü frissítés… Több, mint fél éve ugyanazok a zenék vannak a menükben.. 

KPLR írta:Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy oldalt nekem, ami hasonlít az FM.SCAN.ORG hoz hasonlót?
Sajnos, mivel anyagilag nem támogatom őket, ezért végérvényesen is kitiltottak az oldalról![]()
![]()
Ez egészen nevetséges és nonszensz, csak azért kizárnak egy ingyenes oldalról, amit csak nézegetni szoktam, de mivel nem akarok euróban fizetni nekik nem tudom mennyit ezért blokkolnak.... fránya olaszoktudtok más ingyenes regisztráció nélküli oldalt?
adamka írta: ↑2025.09.24. 16:09Ugyanígy látom. Zara Larssonnak az a száma még a nem magyarított Petőfin ment, akárcsak a Car Keys és a többi még most is újnak eladott sláger.adam1400 írta: ↑2025.09.22. 18:45 Miért kell ezt csinálni a dalokkal, pl most Gabry Ponte - Born to love ya-t teljesen kivették a rotációból és legalább bejelentenék, hogy ma van utoljára.Valóban érthetetlen, főleg úgy, hogy a Ray Dalton / Zara Larson már 2 éves dalait nyomják agyba-főbe, mint igazi mai sláger...
Mindig ez van, hogy Mixekbe megjelenik -> Top 50 -> Gerinél és/vagy éjszaka játsszák csak -> bekerül rotációba és 3 óránként megy -> Jó eséllyel szerencsés esetben napi 1x játsszák, rossz esetben kiveszik.
Top 500 is jó volt, jó dalok kerültek be a rotációba, viszont itt is el van hallgatva, hogy többé nincs Passsenger stb... Úgy kéne ezeket, hogy ne csak a szokásos 200 dal forogjon.
adam1400 írta: ↑2025.09.22. 18:45 Miért kell ezt csinálni a dalokkal, pl most Gabry Ponte - Born to love ya-t teljesen kivették a rotációból és legalább bejelentenék, hogy ma van utoljára.Valóban érthetetlen, főleg úgy, hogy a Ray Dalton / Zara Larson már 2 éves dalait nyomják agyba-főbe, mint igazi mai sláger...
Mindig ez van, hogy Mixekbe megjelenik -> Top 50 -> Gerinél és/vagy éjszaka játsszák csak -> bekerül rotációba és 3 óránként megy -> Jó eséllyel szerencsés esetben napi 1x játsszák, rossz esetben kiveszik.
Top 500 is jó volt, jó dalok kerültek be a rotációba, viszont itt is el van hallgatva, hogy többé nincs Passsenger stb... Úgy kéne ezeket, hogy ne csak a szokásos 200 dal forogjon.