RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#204633  Szerző: Snake005

A DS-t nem lehet mozgatni, a Balázsékhoz hasonlóan szerződéses műsor, leegyszerűsítve kvázi "bérli" Bárány Attila cége a 2o-21 idősávot.
 #204632  Szerző: Kovi02

tomee írta: Tegnap, 19:50 A Disco's Hit értelme kb. annyi, főleg mióta 1 órára lett szűkítve, hogy biztosítva maradjon Bárányék megjelenése, és hogy promótálni tudják magukat a fellépéseikhez. (mondjuk nagyjából a World is mine értelme is ennnyi).
Azt nem bírná el az egójuk, hogy a Best-re legyenek száműzve, legalábbis ebben a formában biztos, hogy nem.

Én sosem értettem, hogy annak idején miért nem úgy lett megoldva, hogy a Best helyett lett volna egy Roxy (amikor még náluk voltak a jogok), ami játssza a 2000-es és a 2010-es évek pop/house/dance zenéit, (ha már ekkorát mennek a Parádé Remember meg Total Dance partyk) az aktuális legújabb zenék meg mehettek volna a Rádió 1-en...

Külön röhej volt, hogy augusztusban is úgy volt promotálva a Parádé Remember a R1-en, mintha valaha is szólt volna náluk annak idején Náksi vs Brunner, Brooklyn Bounce és Da Hool...
Főleg azt nem értem,hogy ha már a napi playlist alakulását tekintve ennyire szigorúak,akkor délután 5 után miért vannak a DJ-k ennyire szabadjára engedve; főleg a DS egy óriási váltás a kívánságműsor után, főleg úgy,hogy a WIM 21 után még rádióbarátabb zenékkel folytatja. - kb. jobban megérné a DS-t a 23-24 sávba tenni
 #204631  Szerző: tomee

A Disco's Hit értelme kb. annyi, főleg mióta 1 órára lett szűkítve, hogy biztosítva maradjon Bárányék megjelenése, és hogy promótálni tudják magukat a fellépéseikhez. (mondjuk nagyjából a World is mine értelme is ennnyi).
Azt nem bírná el az egójuk, hogy a Best-re legyenek száműzve, legalábbis ebben a formában biztos, hogy nem.

Én sosem értettem, hogy annak idején miért nem úgy lett megoldva, hogy a Best helyett lett volna egy Roxy (amikor még náluk voltak a jogok), ami játssza a 2000-es és a 2010-es évek pop/house/dance zenéit, (ha már ekkorát mennek a Parádé Remember meg Total Dance partyk) az aktuális legújabb zenék meg mehettek volna a Rádió 1-en...

Külön röhej volt, hogy augusztusban is úgy volt promotálva a Parádé Remember a R1-en, mintha valaha is szólt volna náluk annak idején Náksi vs Brunner, Brooklyn Bounce és Da Hool...
 #204630  Szerző: adamka

dosztojevszkij írta: 2026.09.11. 22:44 Van is promo, hogy marad. Ha már ez a helyzet, igazán levehetnék műsorról a DiscoShitet, egyszerűen annyira boomer és falusi disznóvágás színvonalú lett, hogy bele sem illik már a rádióba. Ott van a Best a másik emeleten, mehet oda. A Kívánságműsor meg 19-21 közé.
oh, köszi az infót. Egyébként tényleg kezdhetnének valamit, mert ennek az 1 órás kívánságműsornak a mixek közt semmi értelme.
 #204629  Szerző: dosztojevszkij

Van is promo, hogy marad. Ha már ez a helyzet, igazán levehetnék műsorról a DiscoShitet, egyszerűen annyira boomer és falusi disznóvágás színvonalú lett, hogy bele sem illik már a rádióba. Ott van a Best a másik emeleten, mehet oda. A Kívánságműsor meg 19-21 közé.
 #204623  Szerző: adamka

A Rádió1-en meddig tart a nyár? Mert a Live Mix még mindig Summer Edition. Vagy vajon marad végleg két órás?
 #204588  Szerző: 007

djlacee írta:Nem tudom mi most ez a Balázsos kívánságműsor a budapesti és hozzá csatolt frekiken, de kimondottan szórakoztató

Balázs és Feri fogadtak a foci vb-n, Balázs vesztett. Az volt a tét hogy kívánságműsort kell csinálnia Balázsnak ha veszítenek a Franciák! 😂😂😂😂
 #204579  Szerző: djlacee

Nem tudom mi most ez a Balázsos kívánságműsor a budapesti és hozzá csatolt frekiken, de kimondottan szórakoztató
 #204545  Szerző: robert11

Sziasztok!
Tapasztaltam, hogy már adják Shakira és Burnaboy közösét aminek nagyon örülök EHR-n ugye milyen jó ezt Troy felkonferálásában is hallani kár hogy az r1en nincs így Troy az amerikai B Tóth akár így is nevezhetnénk őt igaz ő a számok után nem szólal meg nem úgy mint Laci.
Érdekes amúgy hogy ezt a számot már a Popptarisznyában is adják a Retro-n csak sajnos ott remixben ami bűn rossz verzió az eredeti sokkal jobb.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1045