Na erre én is kíváncsi lennék hogy meddig tart a nyár a livemixben még azt sem tartom kizártnak, hogy októbertől új elnevezést kap a műsor, csak hogy tovább tarthasson a livemix ugyan úgy 19 óráig.
Eddig még csak a köz médiát alakították át nem igazán látom hogy egyéb téren lenne valami mozgolódás pedig kellene valami verseny társ esetleg a rádió1nek ahogy azt már többször is mondtam mert nagyon elkényelmesedtek.
Na meg hogy lehessen válogatni. Petőfit is átkéne alakítani ahogy mondtam mert nonszensz hogy minden csak magyar hülye volt aki ezt kitalálta és sok Petőfis hallgatót is vesztett a rádió mindenki felvan háborodva miatta.
Na meg amit mindig hangoztatok hogy hogy lehet az hogy közel 20 éves szlogent használnak? Mert csak igazi mai sláger megy már 2007ben is volt még akkor azt mondta volna az ember hogy így is van de manapság, egyáltalán nem és mióta hallgatok külföldi rádiókat is, engem mrá nem ttudnak megetetni ezzel a szlogennel mert akkor hol van Madonna és Sabrina Carpenter közöse, Madonna és Kylie Minogue, Alex Warrentől se játszák az újabb slágereket még ha fel is röppen egy kettő a top50ben egy hét után már le is kerül és jön helyette a lotteri és a rock my body napközben az elázott Rihanna umbrellája még 2007ben valóban igazi mai slágernek volt mondható de manapság már inkább retro sláger. Nem gondolják?
Én egy olyan rádió1 újítást képzelnék el, hogy reggel felkelnénk és megkérdeznénk hogy ez a rádió1? Mert lennének új szignálok, új megszólalások, változatosabb zenék minden amit ellehet képzelni.
Nehezményezem azt is, hogy kivették Balázsék műsorából a hírek előtti zenét így mos thallgathatjuk Balázsék pofázásait egész reggel. Miért nem maradhattak a zenék? Még az is tetszett, mikor beraktak egy két retro slágert és ezt még Bazsi is élvezte szerette de most ez is eltűnt.
Tegnap érdekes volt mikor beraktak egy zenét Deákbil emlékére.
Lehetne megint olyan mint a 2010es években hogy lenne mondjuk Et Sheeron hétvége vagy Alan Walker hétvége de ne csak olyankor amikor megnyeri valaki a top500at vagy lenne 90es évke hétvége 2000es évek stb sok mindent lehetne behozni újítani.
Bárányék nem fognak elmenni, örültek hogy visszakerültek a rádióba mikor újra indult a rádió1 mert emlékeztek évekig nem adta senki Budapesten a shitet csak néhány vidéki rádió de abból se volt olyan sok de pont Budapesten nem voltak elérhetőek akkor itt mindenki a musickillerst hallgatta hallgathatta a dj pult mészárosait.
Ahogy mondtam a jó múltkorába kíváncsi lennék mi van mondjuk Zoohackerrel meg ilyenek mert mióta megszűnt a music, az óta én nem hallottam róla semmit. Nigel Stately voltak ám sokan akik ott djztek igaz akkro meg sok rádió1es discoshites djről nem hallottunk.
Párat átvettek mondjuk mint Antonyo, Lauer, stb.
Emlékeztek mikor elhangzott ez a mondat hogy na mi van? Lefagyott a gép hangkártyája?
Még Jamina is a musicon kezdte én ott hallotttam őt először Vilcox még 2016ban na meg mikor John Dalbach mixeit hallhattuk.
Meg én behoznám ide is a bónusztrackeket úgy mint ahogy annó a music fmen volt milyen jó volt az? Elő kerültek régi slágerek vagy adott esetben leadtak egy új slágert bár ott inkább a régieké volt a fő szerep.