A DS-t nem lehet mozgatni, a Balázsékhoz hasonlóan szerződéses műsor, leegyszerűsítve kvázi "bérli" Bárány Attila cége a 2o-21 idősávot.
tomee írta: ↑Tegnap, 19:50 A Disco's Hit értelme kb. annyi, főleg mióta 1 órára lett szűkítve, hogy biztosítva maradjon Bárányék megjelenése, és hogy promótálni tudják magukat a fellépéseikhez. (mondjuk nagyjából a World is mine értelme is ennnyi).Főleg azt nem értem,hogy ha már a napi playlist alakulását tekintve ennyire szigorúak,akkor délután 5 után miért vannak a DJ-k ennyire szabadjára engedve; főleg a DS egy óriási váltás a kívánságműsor után, főleg úgy,hogy a WIM 21 után még rádióbarátabb zenékkel folytatja. - kb. jobban megérné a DS-t a 23-24 sávba tenni
Azt nem bírná el az egójuk, hogy a Best-re legyenek száműzve, legalábbis ebben a formában biztos, hogy nem.
Én sosem értettem, hogy annak idején miért nem úgy lett megoldva, hogy a Best helyett lett volna egy Roxy (amikor még náluk voltak a jogok), ami játssza a 2000-es és a 2010-es évek pop/house/dance zenéit, (ha már ekkorát mennek a Parádé Remember meg Total Dance partyk) az aktuális legújabb zenék meg mehettek volna a Rádió 1-en...
Külön röhej volt, hogy augusztusban is úgy volt promotálva a Parádé Remember a R1-en, mintha valaha is szólt volna náluk annak idején Náksi vs Brunner, Brooklyn Bounce és Da Hool...