RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#197430  Szerző: p0tyi

Vezetőváltás van, rutinosabb kezekbe kerül, de még nem publikus. Az elfáradás ezesetben furcsán hangzik, de "szakmailag jó", a progresszió igazi hallgatóűző, a kitűzött célokra (zenei iránymutatás, trendszetterség, fiatalok rászoktatása a rádióra és egyéb bullshitek) a rádió, mint médium már sajnos nem alkalmas. Majdnem felére zuhant a hallgatottság azzal, hogy friss, mainstream és indie zenéket kezdtek rotálni és kidobálták a jól ismert, tesztelt slágereket. Az egész rádió értelmét megkérdőjelezi egy ekkora zuhanás. Biztos az előző team, vagy a főnökük sokat olvasta az itteni laikus-fikázó hozzászólásokat. :)

Ettől még lehet egy jó CHR adó. Csak ugye már a format sem a régi.

Amúgy nekem tetszett eddig is, de egyszerűen nem akar megállni a hallgatottságzuhanás, ami nem meglepő annak fényében, hogy rengeteg változtatás volt.
 #197428  Szerző: noartist

Félretéve a vicceskedést, tényleg az az érzésem, hogy ez a rádió egy év alatt elsüllyedt. Jól indult (no nem az éjféli alkotásra gondolok), jók voltak a magyar zenék, de mostanra elfáradt. Alig kopnak ki a már agyonjátszott számok, az újakat keresve se találni már, miközben korábban egész ügyesen és gyorsan csaptak le az újdonságokra.

Tényleg kezd fárasztó lenni a magyar zenei rotáció. Nem tudom, mi történt.
 #197415  Szerző: kondalyuk

Patrik09 írta: 2022.10.31. 19:11 A Válogatott című műsor ismétlése megy. El is hangzott, hogy,, így szombat este". :gülü2:
Ráadásul ez a műsor is már lassan minden időpontban volt már. Először hétköznap éjfél után, majd vasárnap... :punch:
Elhangzott az óra elején és a felénél is, hogy ismétlés megy, a műsorrendben és Instagramon is hirdették. Ma is az lesz egyébként.
Engem jobban zavar, hogy ennél a műsornál is ragaszkodnak a magyar zenékhez (a választott 5 dalon kívül). Ez a műsor indulásánál nem így volt...
 #197407  Szerző: Patrik09

A Válogatott című műsor ismétlése megy. El is hangzott, hogy,, így szombat este". :gülü2:
Ráadásul ez a műsor is már lassan minden időpontban volt már. Először hétköznap éjfél után, majd vasárnap... :punch:
 #197328  Szerző: noartist

Az Elnézést kívánok mikor kerül rotációba? :twisted:
 #197308  Szerző: LG

p0tyi írta: 2022.10.21. 15:16 Nem az elektronikus zene ellen beszélek, de ennek a 6-os Petőfi Dance-nek szerintem semmi értelme nincs. Csak kizökkenti a hallgatót, ahogy a déli magyar óra is. Igazán mehetne az alap rotáció 6-tól 20-ig. A fennmaradó időben meg a kvótaműsorok...
szegény asr27-től még ezt is megfosztanád?
 #197306  Szerző: p0tyi

Nem az elektronikus zene ellen beszélek, de ennek a 6-os Petőfi Dance-nek szerintem semmi értelme nincs. Csak kizökkenti a hallgatót, ahogy a déli magyar óra is. Igazán mehetne az alap rotáció 6-tól 20-ig. A fennmaradó időben meg a kvótaműsorok...
 #197303  Szerző: zenefalo

szabogabor10 írta: 2022.10.14. 12:10 David Guetta, Bebe Rexha - I'm Good, UK-ben és Hollandiában is első helyen van vagy volt a rádiós listákon, ennek megfelelően pl. a BBC R1 és a 538 is rendszeresen játssza, ahogy az Ö3 is. KÍváncsiságból rákerestem az onlinestream.live-on, és eszerint egyetlen magyar rádió se játszotta még. Pedig a Petőfin is ugyanígy rendszeresen kellene szólnia. Szégyen. Értelmezhetetlen lett számomra a magyarországi rádiózás, 6 éve messziről kerülöm. Az mtva-kesma propagandáról már inkább ne is beszéljünk.
Úgy tűnik, olvassák a fórumot, reggel 8:16-kor lejátszották itt a Petőfin :yes:
 #197285  Szerző: shadoe

szabogabor10 írta: 2022.10.14. 12:10 David Guetta, Bebe Rexha - I'm Good, UK-ben és Hollandiában is első helyen van vagy volt a rádiós listákon, ennek megfelelően pl. a BBC R1 és a 538 is rendszeresen játssza, ahogy az Ö3 is. KÍváncsiságból rákerestem az onlinestream.live-on, és eszerint egyetlen magyar rádió se játszotta még. Pedig a Petőfin is ugyanígy rendszeresen kellene szólnia. Szégyen. Értelmezhetetlen lett számomra a magyarországi rádiózás, 6 éve messziről kerülöm. Az mtva-kesma propagandáról már inkább ne is beszéljünk.
Dunát lehetne rekeszteni az ilyen példákkal. Idehaza Leony "Remedy"-jét le se bagózták, ugyanígy járt Robin Schulz "In Your Arms", The Kid Laroi "Thousand Miles", Sorana/David Guetta "Red Rum", Topic/A7S "Kernkraft 400", Tom Grennan "Remind Me", Sam Smith "Breaking Hearts", Charlie Puth "Left And Right", Michael Patrick Kelly "Blurry Eyes", stb, stb, , és azért ezeket az előadókat írom, mert amúgy azzal az EGY atomra játszott zenéjével mindegyik jelen van az összes hazai adón, szerintem még a R1-en is (bár azon még azzal az egy megaslágerrel is inkább csak jelen VOLT, amilyen ott a színvonal).
Sajnos egyet kell értsek azzal, hogy még a Petőfi is nagyon hiányos, külföldi adók nélkül meg se tudnánk ismerni ezeket az amúgy Európában slágernek számító zenéket.
 #197283  Szerző: hori

Annak az oldalnak a keresője semmit nem ér sajnos. Nem szereti az ékezeteket és az egyéb jeleket sem kezelni, mint pl. az aposztróf jel. Próbáld meg máshol megnézni, mert Magyarországon szinte mindegyik földfelszíni (analóg) sugárzású rádióban szól ez a dal. :)
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 625