RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#177580  Szerző: frekivadasz

Megnéztem most is, hogy biztosan ne mondjak valótlant, az SDR leveszi Gerecséről a PI-t, a Revox B260-S viszont ha nehezen is, de kb. 20 másodperc alatt összerakja a PS-t. Van az, csak gyenge (vagy zavart? számítógépek környezetében tapasztalni sokszor zavarást 100MHz környékén)

Az, hogy nálam ilyen gyenge a vétele, még nem jelent önmagában semmit, meg kell nézni máshol is.

A gerincadókon ilyen probléma viszont nincs, azok pont úgy mennek, mint régen.
 #177576  Szerző: LuciFerko

A Gerecsei jön Enyingnél is. :shock: Nem olyan rossz ez!
RDS viszont nincs rajta.
 #177574  Szerző: frekivadasz

Urak, az ég világon semmi gond az adókkal. A sípolós napon volt terjedés. Lapozzatok vissza szépen a 49. és a 48. oldalra. A fórum nem felejt.
 #177572  Szerző: SIR

zenefalo írta: 2018.06.15. 17:51 Visszaemlékezve a 99.5-ön tisztábban szólt a Retro, az országos frekin tompább,szürkébb, ezek szerint adásprocit váltottak.
Lehet hogy az adásprocesszor a hangláncban elkerült közvetlenül az adó elől vissza a stúdióba - és így nem direkben hajtja már az adót. Ez elég drasztikus különbségeket bír okozni, ekkor az átviteli lánc további darabjainak a karakterisztikáit is be kell programozni egyébként elég moslék jöhet ki... Az AH-nál a szakmai vonal eléggé figyel a szabványokra, löketre; anno nem igazán engedtek be külső eszközt a "belső" láncba [persze korrekt háttérrel meg lehetett beszélni]. Így saját prociról hajtani (pl a pesti adót) és egy párhuzamos kimenetet meg szétosztani országosan típusú megoldás lehet, hogy még várat magára.
Majd megoldják, ez csak idő kérdése.
 #177571  Szerző: TechY01

tisztelettudo írta: 2018.06.15. 21:02 Légyszi jelezzétek a vételi hibákat az AH-nak és a Retro Rádiónak is emailben! Biztos vagyok benne, hogy lesz még javulás, de küldjétek el nekik az észrevételeiteket, főleg azt, ha a Class FM vagy valami tesztadás erősebb volt, mint most a Retro. Sokat segítene.
Retronak reggel jelezni fogom! :D
 #177570  Szerző: tisztelettudo

Légyszi jelezzétek a vételi hibákat az AH-nak és a Retro Rádiónak is emailben! Biztos vagyok benne, hogy lesz még javulás, de küldjétek el nekik az észrevételeiteket, főleg azt, ha a Class FM vagy valami tesztadás erősebb volt, mint most a Retro. Sokat segítene.
 #177568  Szerző: TechY01

Nightman írta: 2018.06.15. 20:36 Megértem azokat akik a gyengélkedő frekik miatt háborodnak fel.
Szerintem jogos.
Mikor kb egy hete ment a Teszt,akkor itt Abonyban jött Pest,Kabhegy,Pécs,Tokaj,Komádi.
Most,csak Pest,Kékes,és a most bekapcsolt Szentes.
Kab-hegy,Komádi,Tokaj,Pécs,nyomokban sem..
Van itt valami gebasz az tuti..
Megjegyzem,akkor sem volt tropó,és most sincs,még mielőtt valaki írná..
nálam 101.6 jön nyomokban, 101.1 103.3 nem jön. pedig fogtam a tesztnél. ugyanez. :)
 #177567  Szerző: Nightman

Megértem azokat akik a gyengélkedő frekik miatt háborodnak fel.
Szerintem jogos.
Mikor kb egy hete ment a Teszt,akkor itt Abonyban jött Pest,Kabhegy,Pécs,Tokaj,Komádi.
Most,csak Pest,Kékes,és a most bekapcsolt Szentes.
Kab-hegy,Komádi,Tokaj,Pécs,nyomokban sem..
Van itt valami gebasz az tuti..
Megjegyzem,akkor sem volt tropó,és most sincs,még mielőtt valaki írná..
 #177564  Szerző: Gr3g0ry

lali87 írta: 2018.06.15. 19:43 Tényleg nem b*szogatásból
Tokaj 103.5 MHz
Kékes 104.7 MHz
Kicsit ingerült voltam mert az első alkalommal mikor feltöltöttem mind a kettőt, az egyikre kb 7, a másikra 3 számnál beriasztott a youtube Content-ID-ja(egy darabig privát is lett a videó).
Amelyiknél 7 dalt ismert fel, ott volt köztük egy olyan, ami miatt legalább 100-150 országban tiltva lett a videó.
  • 1
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 213