RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#194217  Szerző: asr27

Andris írta: 2021.10.10. 11:17 Remènykedtem benne hogy a "háborgóknak" nem lesz igazuk, de az lett sajnos... ma hallgatom egy ideje a rádiót hát... Komolyan a Robin Thicke - Blurred Lines-nál odanèztem a hifire hogy ez melyik adó... Hát nem vagyok èn se boldog ettől a visszafejlődèstől.
Ma került vissza a rotációba. :vomit:
Miért kell ezt? :x
Megy a Sláger FM-en is rendszeresen, megy a Petőfin is rendszeresen! Miért kell itt is ezt hallgatnunk?
 #194216  Szerző: Andris

Remènykedtem benne hogy a "háborgóknak" nem lesz igazuk, de az lett sajnos... ma hallgatom egy ideje a rádiót hát... Komolyan a Robin Thicke - Blurred Lines-nál odanèztem a hifire hogy ez melyik adó... Hát nem vagyok èn se boldog ettől a visszafejlődèstől.
 #194215  Szerző: asr27

p0tyi írta: 2021.10.10. 06:23 Tök jó, én örülök a változásoknak. :yes:
Ezt már leírtad párszor! :ayfkm:
 #194214  Szerző: mbalazs

knoskamatee írta: 2021.10.09. 23:25
asr27 írta: 2021.10.09. 22:44 A Rockabye, szeptember 21-én került vissza rotációba :( :x
Miért kellett?
Úgy tűnik Hory-t is elküldték. Ma már nem ő helyettesítette Cooky-t :x Pedig teljesen jó műsorvezető és DJ volt, fiatal létére!
Hori száműzése remélem csak ideiglenes. ha jövőhéten sem lesz, akkor tényleg felírom ezt hibának a régi-új fejeseknek, ahogy a napi 4 Wellerman-t is. :gülü:
Horyt nem küldték el, elesett a robogójával és most lábadozik :( jobbulást neki
 #194213  Szerző: p0tyi

Tök jó, én örülök a változásoknak. :yes:
 #194212  Szerző: knoskamatee

asr27 írta: 2021.10.09. 22:44 A Rockabye, szeptember 21-én került vissza rotációba :( :x
Miért kellett?
Úgy tűnik Hory-t is elküldték. Ma már nem ő helyettesítette Cooky-t :x Pedig teljesen jó műsorvezető és DJ volt, fiatal létére!
Hori száműzése remélem csak ideiglenes. ha jövőhéten sem lesz, akkor tényleg felírom ezt hibának a régi-új fejeseknek, ahogy a napi 4 Wellerman-t is. :gülü:
 #194211  Szerző: knoskamatee

RadioFan írta: 2021.10.09. 22:07 Ma reggel Amy Macdonald - This is the life??
Botrány. Ez a Retron már simán elmenni, de könyörgöm az R1-et miért kell szennyezni ilyen és ehhez hasonló teljesen stílusidegen, lassan 15 éves dalokkal?
eddig is volt olyan, hogy néha becsúszott egy-egy 2010 előtti dal. nekem jól esett, mert jó helyre volt beillesztve abban az órában. pont annyira kellemes, mint amikor a Retróra bekúszik pár 2000 utáni dal. szerintem legyen meg az a kis átmenet a két rádió között (értsd - Retro: 2005-ig, R1: 2005-től) főleg, hogy Titusz fix egy Class FM 2-t kreál a Best FM-ből. (((((ezekkel dalokkal csak óvatosan és nagyon ritkán)))))

a Top 50 egyébként szokásosan jó volt, hála az égnek nem ért meglepetés! :yeah:

én úgy vagyok vele, hogy kivárok mielőtt konkrét vélemény írok, mint itt egyesek. most kezdődött el még csak az átmenet. egyébként a recurrent dalok valóban recurrentek és a dance zenék aránya pont jó. remélem nem lesz agyon vágva a playlist és a pár hetes lemaradásokból nem pár hónapos lesz. én azt mondom, hogy Bazsa úrnak itt kéne megfogni a gyeplőt. az előző érában csak az volt a furcsa, hogy eléggé random mentek körbe-körbe a zenék és volt, hogy No.1 top zenék egy nap csak egyszer ment le, amiért néha haraptam. most pont jól bevan kategorizálva minden dal a helyére. csak tényleg annyi, hogy ne legyenek hónapokkal lemaradva az újdonságoktól és akkor továbbra is elégedett leszek.
 #194210  Szerző: asr27

A Rockabye, szeptember 21-én került vissza rotációba :( :x
Miért kellett?
 #194209  Szerző: RadioFan

Ma reggel Amy Macdonald - This is the life??
Botrány. Ez a Retron már simán elmenni, de könyörgöm az R1-et miért kell szennyezni ilyen és ehhez hasonló teljesen stílusidegen, lassan 15 éves dalokkal?

Még egy nagy pacsi Zoleenak és az előttem szólóknak, ma belenéztem az R1 napi playlistjébe, és folyamatosan b*sszák el az általam is többször méltatott eddigi eredményeket. Hogy ezzel nem fognak hallgatókat nyerni az fix, többször elhangzott, hogy a legtöbb R1 hallgató nem vesz észre változásokat, aki meg igen, az reflexből elkapcsol. Különösen ha meghallja az Adore You, Lost on You, Rockabye szentháromságot, amitől a hideg ráz ha meghallom.
 #194208  Szerző: djlacee

asr27 írta: 2021.10.09. 20:13 Mert a rettyo nem országos kereskedelmi? :oops:
A Csicskapop kedvelőknek meg ott van a Petőfi.
De, a Retr0 is kereskedelmi, csak egy idősebb generációnak szól. Én meg megint magamból indultam ki. Csicskapop alatt nem tudom, mit értesz, de, amint azt a Petőfi Rádió topikban már kifejtettem, jelenleg az a leghallgathatóbb az országosok közül, megfelelő mennyiségű friss slágerrel, némi indie-vel, este pedig mixekkel.
  • 1
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 1021