shadoe írta: ↑2019.05.05. 20:10 Kis mértékű javulást éreztem a Petőfin a hétvégén. Hallottam olyan régi zenéket, amik nem tipikusak (Usher: More, Enrique Iglesias/Nicole Scherzinger: Heartbeat, ill. Enriquétől a Ping-pong song, Chris Rea: Looking for the summer, Hurts: Wonderful life, Mc Hammer: Can't touch this), sőt az újak közt is van meglepetés (Billie Eilish: Bad guy). A nyakamat tettem volna rá, hogy Billie Eilisht ez a rádió sose fog játszani.Billie Eilishen kívül a többit szokta játszani a Petőfi.
ClassCredo írta: ↑2019.05.01. 15:28 Május 1-jén mindenki rákapott a Petőfi Rádióra online?Nem.
A legjobb helyezés és a legtöbb hallgató is ma jött össze nekik.
![]()
ClassCredo írta: ↑2019.05.01. 15:28 Május 1-jén mindenki rákapott a Petőfi Rádióra online?Volt félóránként-óránként bejelentkezés a Nagy Futamról, szerintem azért.
A legjobb helyezés és a legtöbb hallgató is ma jött össze nekik.
![]()
noartist írta: ↑2019.04.28. 23:35Ettől kiégtemhomerhamm írta: ↑2019.04.28. 18:51Most azért átmentél egy határon...homerhamm írta: ↑2019.04.28. 18:50Röszke = Rosie. Hüje autokorrekt.
Fél percig, Alle Farben ft. Youtounus - Please Tell Röszke
(Ha tovább hagyják akkor lemegy egy fél Justin Bieber ft. Bloodpop - Friends.)![]()
![]()