RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#168243  Szerző: broadcaster

djlacee írta:Mi lenne, ha új emberek is érkezhetnének, és nem ugyan azok forognának itt is körbe-körbe?
Bekövetkezne az a vérfrissítés ami szerintem még nagyon hosszú ideig nem fog és nem csak Petőfi szinten.... Régebben azért voltak nagyobb nevek a rádiózásban (és itt most nem a Morning Show önmagukat sztárnak kikiáltott rádiósaira gondolok) . Sajnos ma már az egyéniség semmit nem jelent egy rádióműsorban. Ez már nem az a világ..... Ilyen erővel vezethetne műsort a "Kispista" 3 hónap háborgás után ugyanúgy szeretnék mint Marcit!
 #168239  Szerző: noartist

djlacee írta:Mi lenne, ha új emberek is érkezhetnének, és nem ugyan azok forognának itt is körbe-körbe?
Marci nem volt az a "nagy név", mégis nagyon sokan szerették, mert könnyű volt azonosulni vele- mindig kíváncsi és humoros, a műsor pedig informatív volt, az átlagembernek nem is kellett több reggelre.

Most meg...? Inkább nem mondok semmit, felesleges.
 #168238  Szerző: djlacee

Mi lenne, ha új emberek is érkezhetnének, és nem ugyan azok forognának itt is körbe-körbe?
 #168237  Szerző: noartist

mlaszlo írta:
altermanus írta:deee, nektek ott van Bazsi és a R1
nekem akkor is favorit lesz... mondjuk nem hinném, hogy többen hallhatnák mint a Reggeli Show-t, és nem érdekel semmilyen statisztika...
Senki sem mondta, hogy az R1 kell, de Buda Marcit inkább ne. Mindig mindent jobban tudott, neki kellett a középpontban lennie, túlbeszélte a többieket, a vendégeket, erőltetetten próbált poénkodni.
Jézusom! Akkor Harsányi?! :D
 #168225  Szerző: small

kondalyuk írta:Reménykedem benne, hogy Titusz kinevezésével néhány műsorvezetőtől megválnak, mert egy-kettő véleményem szerint nagyon gyenge egy országos rádióba. Idegesítő, semmit mondó megszólalások, szóismétlések és még sorolhatnám.

osztom a véleményed :)
 #168224  Szerző: mlaszlo

altermanus írta:deee, nektek ott van Bazsi és a R1
nekem akkor is favorit lesz... mondjuk nem hinném, hogy többen hallhatnák mint a Reggeli Show-t, és nem érdekel semmilyen statisztika...
Senki sem mondta, hogy az R1 kell, de Buda Marcit inkább ne. Mindig mindent jobban tudott, neki kellett a középpontban lennie, túlbeszélte a többieket, a vendégeket, erőltetetten próbált poénkodni.
 #168222  Szerző: altermanus

deee, nektek ott van Bazsi és a R1
 #168221  Szerző: mlaszlo

altermanus írta:én abba reménykedem, hogy Buda urat visszateszik reggelre...
Inkább ne :)
 #168215  Szerző: altermanus

én abba reménykedem, hogy Buda urat visszateszik reggelre...
 #168214  Szerző: kondalyuk

Reménykedem benne, hogy Titusz kinevezésével néhány műsorvezetőtől megválnak, mert egy-kettő véleményem szerint nagyon gyenge egy országos rádióba. Idegesítő, semmit mondó megszólalások, szóismétlések és még sorolhatnám.
  • 1
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • 287
  • 625