RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#155944  Szerző: kukac

admin írta:Nem vitatom, hogy egy egyedi, igényes, fantasztikus műsor volt. Csak azt, hogy népszerű. Sajnálom is, hogy megszűnt, illetve, hogy átalakult.
Na de miért baj ha nem volt népszerű (bármit is jelentsen ez most itt), igényesen és egyedi módon osszerakott műsor volt, ami valoban betoltott egyfajta hianypotlo, kozszolgalati szerepet. Nem egy diszkositt, de nem is az a funkcioja. Annal sokkal ertekesebb.
 #155942  Szerző: markfelt

Nem vitatom, hogy egy egyedi, igényes, fantasztikus műsor volt. Csak azt, hogy népszerű. Sajnálom is, hogy megszűnt, illetve, hogy átalakult.
 #155941  Szerző: Gr3g0ry

Talán onnan hogy a rádió fb oldalán keresztül reklámozták az oldalt(de nem minden rajongó követte azt a oldalt is),így valakinek elegendő volt a rádió oldalán egykis emlékeztető illetve meg egykis kiegészítő infó.Nem kizárt hogy épp a műsor miatt szereztek + hallgatót(ha már szóba jött a népszerűség) mint általában pl.: reggelindító műsorokkal.
 #155938  Szerző: markfelt

Ja én az Akusztik c. műsor népszerűségéről beszéltem kizárólag, nem a (régi) Petőfi Rádióéról. Nem is értettem, hogy kerül képbe a Petőfi FB oldala.
 #155936  Szerző: Gr3g0ry

kukac írta:Az mr2 petofinek 201e lajkja van (az akusztik kulsosok altal keszitett, nem hivatalos profil). Erdemes elolvasni a cikk alatti kommenteket is, mert sajat velemeny nem eleg az objektiv ertekitelet kialakitasahoz! Egy kozszolgalati musornak nem lehet fo celja a hallgatottsag novelese, ettol fuggetlen az hogy szeretik-e vagy sem, kultikus-e vagy sem.
Lassan és fokozatosan elhagyják a petőfi fb oldalát(a komment írásakor -2-t lehet elkönyvelni). :shock:
 #155934  Szerző: kukac

admin írta:Húszezer lájkja van.
https://www.facebook.com/akusztik/

Szerintem az számít népszerűnek egy rádióműsor estetében, amit sokan hallgatnak. Legjobb tudomásom szerint az Akusztikot nem hallgatták sokan, sőt, a Selector beindulásával az egész vasárnap este zuhanni kezdett, csakúgy, mint a többi napon a tematikus műsoroknál.
Az mr2 petofinek 201e lajkja van (az akusztik kulsosok altal keszitett, nem hivatalos profil). Erdemes elolvasni a cikk alatti kommenteket is, mert sajat velemeny nem eleg az objektiv ertekitelet kialakitasahoz! Egy kozszolgalati musornak nem lehet fo celja a hallgatottsag novelese, ettol fuggetlen az hogy szeretik-e vagy sem, kultikus-e vagy sem.
 #155933  Szerző: markfelt

Húszezer lájkja van.
https://www.facebook.com/akusztik/

Szerintem az számít népszerűnek egy rádióműsor estetében, amit sokan hallgatnak. Legjobb tudomásom szerint az Akusztikot nem hallgatták sokan, sőt, a Selector beindulásával az egész vasárnap este zuhanni kezdett, csakúgy, mint a többi napon a tematikus műsoroknál.
 #155930  Szerző: kukac

admin írta:Az volt?
Nem tudom. Mihez képest? 200e lájkot nem cucc összekaparni, más kérdés hogy van-e mögötte aktív közösség. Mivel beindult a dislike-cunami, feltételezhetően aktív társaság van mögötte. Na most ekkora aktív táborral rendelkező profilnak komplett rádiók is örülhetnének, nemhogy műsorok. Persze lehet bagatellizálni - de mi számít népszerűnek manapság? A rádió1 népszerű? Neki sincs nagyságrendekkel nagyobb közössége, ráadásul ott az egész rádiót "értékelik". Vagy ha ez nem mérvadó, akkor mihez kell viszonyítani? Ha ez nem népszerű, akkor szerinted mi számít annak?
 #155927  Szerző: kukac

admin írta:"Népszerű MR2 akusztik"
Eddig vagyok hajlandó elolvasni.
Nem volt népszerű?
  • 1
  • 329
  • 330
  • 331
  • 332
  • 333
  • 625