potyi írta: ↑2020.06.10. 11:56
... ellenben Szemes-Lelle körül nem a legjobb a Part. Monoban mondjuk így is tökéletes, de lehetne jobb...
a tihanyi frekivel ott nem volt gond a vétellel, de a siófoki így is jobb lesz arra, főleg, hogy eddig Enying-Lelle vonalon csak a veszprémi jön/jött nyomokban.
arra gondoltam, hogy gapfillerként középső terület befedésére irányított rendszerrel csak jó lenne az a 105,7. északon össze is érne Fehérvárral és Veszprémmel.
potyi írta: ↑2020.06.10. 11:42
Vajon felkészül a Gong?
most tették rendbe, most lett jó és egész hallgatható, kár lenne érte... persze üzletileg legjobb lenne és konkrétan országosak lennének és csak ott maradtak
nagyobb vételi lyukak az országban.
+ a Gong az egyik leghallgatottabb helyi az országban, durván átrendezné a helyben a piacot. ott csak a helyi 95,3/102 mentheti meg őket. csak gondolkodásképpen... mi lett volna, ha Szegeden az Európa helyett a 88-at vitték volna el? amúgy, ha gondolod ezt a kérdéskört lehetne folyatni a Rádiós Piac vagy a Gong topicban.
tudtommal a mai napig ketté van vágva a Gong hálozata, így, csak a "fő hálón" indulhat Rádió 1. a térségi háló kiesik, mert Baja és Kecel Solt vb-je és ugye Baján már van R1.
Rickykeee23 írta: ↑2020.06.11. 11:25
Gondolom a két frekvencia "egy rádió" marad. Tehát a két frekin ugyanaz a helyi műsorkészítés lesz. De az gondolom ott is 2 óra lesz.
ha vb-el megy, akkor igen. a helyi sáv ugyan úgy lesz, mint mindenhol máshol (5-6 h + 12-14 h)
Mondjuk én bele venném ebbe a /RADIO 1 PART/ csomagba a keszthelyi frekit is.
nem lenne hülyeség!
Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy ott milyen szpotok lesznek..
Most ugye pl Pécsen... 90,6 és 100,9 Rádió1 - Csak igazi mai sláger megy! E két frekin meg az lesz hogy: Rádió1 Part! - Csak igazi mai sláger megy! ????
a névvel/azonosítóval legyen a legkisebb gond. pl. a félegyházi 1-nél 91.1 Rádió 1 Sirius néven megy.
Azt is el tudom képzelni, hogy ez átmeneti. Mármint, hogy megszűnik a Part Fm. Nagy valószínűséggel idén megpályáztatják a tihanyi frekit. Lehet, hogy a Part fog rámenni. És akkor vissza tér...
a tihanyi frekire már nem lehet beadni pályázatot, de ott két R1 közeli cég pályázott. vagy ott is elindul (fentebb említettem hogyan lenne értelme), vagy Best FM, vagy el se indul. Part FM már nem lesz 100%.
ha kiírják a 98,9-et, akkor abból lehet még valami.