RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#200897  Szerző: Snake05

[quote=p0tyi post_id=200891
Az egész MTVA-s rádiós brigádnak a célcsoportja vagy a 70 év felettiek, vagy értelmezhetetlen, hogy ki, és lényegében befoglalták az ország értékes, analóg FM frekvenciáinak a négyötödét, hogy még véletlenül se lehessen mit hallgatni a Retrón kívül.
[/quote]
Ebben az egy mondatban szerintem minden benne van. Jobban jár, aki tudomást sem vesz az egész közrádióról.
 #200894  Szerző: mihalylovics

altermanus írta: 2023.10.17. 23:05 Amikor én média órára jártam azt tanultuk, hogy a közszolgálati rádiók arra vannak, hogy népműveljenek.
ez nagyjából igaz volt még azokban az időkben, amikor jóval több kereskedelmi rádió volt, mint most, tehát volt választék. a mai magyar rádiós piac viszont (sajnos) már teljesen más...
 #200892  Szerző: altermanus

p0tyi írta: 2023.10.17. 22:29 Ezt az egész MTVA nevű bohóckodást most fejben kicsit összevetettem pl. a 2008 körüli Magyar Rádióval. Amikor volt arculat, koncepció, brand, szakember, közönség, volt ÉRTELME a rádióknak.

Most a Kossuth egy a 24-ből kb. 50. órában lévő, igen megfáradt, pittyegős fos arculattal kínlódik és nonstop primitív propagandát fröcsög. Nemcsak a hírműsorai árasztják az orbáni bűzt. 1 percet hallgatom és 5 percet öregszem tőle, annyira avítt és dohos.

A Petőfi egy teljesen értelmezhetetlen koncepcióval fut, van 5 ember, akinek tetszik, a többiek már elmenekültek, a legtöbben már évekkel korábban. Ezúttal ennyi szót érdemelt, egy betűvel se többet.

Még a Bartók se hozza a szintet, csak megy. Egyszercsak majd kihalnak a hallgatói, bár ez senkit sem zavar, hiszen pl. a Nemzetiségi Rádió is elvan évek óta egy borzasztóan drága hálózaton, hallgatók nélkül. Parlamenti munka nem nagyon van, Parlamenti Rádió igen, de szerencsére annak úgy ítélték, hogy elég az online stream. Innen is veregetem a vállát annak, aki nem rakta azt is valamilyen analóg frekvenciára. Duna World Rádió? Az mi? Tudja valaki?

A Dankó pedig... nos, a Dankó egy minősíthetetlen, giccses, népieskedő trash. Most ahelyett, hogy az oldies vonalon erősítene, a legjobb magyarnótát keresik, tehát pont elindultak az ellenkező irányba. Még senki nem merte kimondani a Kunigunda utcában, hogy a magyarnóta ilyen dózisban rendkívül káros a mentális egészségre. Feel Good Radio helyett feltalálta a magyar a Feel Bad Radio-t. Vallom, hogy ha megszűnne, máris ugrana 1 évet a születéskor várható élettartam.

Az egész MTVA-s rádiós brigádnak a célcsoportja vagy a 70 év felettiek, vagy értelmezhetetlen, hogy ki, és lényegében befoglalták az ország értékes, analóg FM frekvenciáinak a négyötödét, hogy még véletlenül se lehessen mit hallgatni a Retrón kívül.

A tévék közül egyedül az M1-nek van értelmezhető koncepciója, de persze ott is csak a Rogán minisztériuma által meghajlított valóság megy a válogatott hazugságokkal és őrültségekkel, az M2 nagyjából este 8-ig oké, az M3 egy tévéapp, ráadásul nem is on-demand, hanem lineáris TV streamként :D, az M4 tök jó, de teljesen felesleges erre ennyi állami pénzt költeni, bőven elférne a sportjogaik nagyja a kereskedelmi sportadókon, az M5, a Duna és a Duna World pedig senkinek nem tűnne fel, ha holnaptól nem lenne.

130 milliárd megy el erre az ürülékhalomra. Évente. Tippre alsó hangon ennek kb a felét lopják el különféle bűnözők, de lehet, hogy a kétharmadát.
Nem is vártam tőled mást, azt azt, hogy propaganda, és senkit nem érdekel. :megusta:
annyiban meg kell védjem a hozzászólást, hogy se brand se koncepció, csak vagyunk. Amikor én média órára jártam azt tanultuk, hogy a közszolgálati rádiók arra vannak, hogy népműveljenek. 2000-ben sem volt Brand, csak ment. aztán hogy akkor mit mondtak az már más kérdés...
 #200891  Szerző: p0tyi

Ezt az egész MTVA nevű bohóckodást most fejben kicsit összevetettem pl. a 2008 körüli Magyar Rádióval. Amikor volt arculat, koncepció, brand, szakember, közönség, volt ÉRTELME a rádióknak.

Most a Kossuth egy a 24-ből kb. 50. órában lévő, igen megfáradt, pittyegős fos arculattal kínlódik és nonstop primitív propagandát fröcsög. Nemcsak a hírműsorai árasztják az orbáni bűzt. 1 percet hallgatom és 5 percet öregszem tőle, annyira avítt és dohos.

A Petőfi egy teljesen értelmezhetetlen koncepcióval fut, van 5 ember, akinek tetszik, a többiek már elmenekültek, a legtöbben már évekkel korábban. Ezúttal ennyi szót érdemelt, egy betűvel se többet.

Még a Bartók se hozza a szintet, csak megy. Egyszercsak majd kihalnak a hallgatói, bár ez senkit sem zavar, hiszen pl. a Nemzetiségi Rádió is elvan évek óta egy borzasztóan drága hálózaton, hallgatók nélkül. Parlamenti munka nem nagyon van, Parlamenti Rádió igen, de szerencsére annak úgy ítélték, hogy elég az online stream. Innen is veregetem a vállát annak, aki nem rakta azt is valamilyen analóg frekvenciára. Duna World Rádió? Az mi? Tudja valaki?

A Dankó pedig... nos, a Dankó egy minősíthetetlen, giccses, népieskedő trash. Most ahelyett, hogy az oldies vonalon erősítene, a legjobb magyarnótát keresik, tehát pont elindultak az ellenkező irányba. Még senki nem merte kimondani a Kunigunda utcában, hogy a magyarnóta ilyen dózisban rendkívül káros a mentális egészségre. Feel Good Radio helyett feltalálta a magyar a Feel Bad Radio-t. Vallom, hogy ha megszűnne, máris ugrana 1 évet a születéskor várható élettartam.

A tévék közül egyedül az M1-nek van értelmezhető koncepciója, de persze ott is csak a Rogán minisztériuma által meghajlított valóság megy a válogatott hazugságokkal és őrültségekkel, az M2 nagyjából este 8-ig oké, az M3 egy tévéapp, ráadásul nem is on-demand, hanem lineáris TV streamként :D, az M4 tök jó, de teljesen felesleges erre ennyi állami pénzt költeni, bőven elférne a sportjogaik nagyja a kereskedelmi sportadókon, az M5, a Duna és a Duna World pedig senkinek nem tűnne fel, ha holnaptól nem lenne.

130 milliárd megy el erre az ürülékhalomra. Évente. Tippre alsó hangon ennek kb a felét lopják el különféle bűnözők, de lehet, hogy a kétharmadát.
 #200889  Szerző: shadoe

Szerintem eleve halva született hülyeség volt egy vegyesfelvágottat csinálni az M2 helyén. Abszurd, hogy nappal rajzfilmcsatorna vagyunk, este Petőfi tévé (ugyanez a Duna World sportadóvá hülyítése a hétvégén, mintha nem lenne már elég sportcsatornánk). Nem gondolom, hogy komoly nézettséggel bír ez a csatorna, mint ahogy kb. ugyanez a "népszerűség" várható az átmagyarult Petőfi rádióra is.
A vegyesfelvágott rádió esetén jobban működött volna, lásd 2007 előtti korszak, ott elbírtuk a magyar nótákat a kabarécsütörtökkel és a nemzetközi slágerlistaműsorokkal együtt. Tévé esetében ez számomra rettentő bizarr, gyanús, hogy az M2 meddig marad ebben a formában.
 #200886  Szerző: kondalyuk

p0tyi írta: 2023.10.16. 15:26 Megszűnt a Petőfi Live app és úgy néz ki, hamarosan megszűnik a petofilive.hu is. Gondolom a Petőfi TV is megy a levesbe ezek után.
A weboldal megszűnéséből miért következik a TV megszűnése is? A videókat a Médiaklikk-re is fel lehet pakolni.

Bár abból kiindulva, hogy 8 év alatt semmi érdemlegeset nem tudtak felmutatni, egy esetleges racionalizálás során el tudom képzelni, hogy elkaszálják.
 #200875  Szerző: altermanus

Sok embernek nem tetszik, de szerintem ebből amíg NER van, ezt lehet kihozni. De a mai streaming világba minek kívánságműsor?
Amúgy nekem két hét után is tetszik. Sok olyan zenét is játszanak amit kedveltem spotin. Azt is lehet hallani, hogy jó az irány. Hála istennek elővették azokat az előadókat amit iskolás koromban játszottak (2007-2010).
De egy kis Amber Smith is játszhatnának, az Introspective vagy a Select all-t.
Azi angol számai mehetnek, akkor ez miért nem? ;)
Mókus és a 40+ - Dunántúli Slágert sem lenne utolsó :) .
All Hungarian :troll:
Jah igen, a többiek hallgassanak R1-et :lool:
 #200874  Szerző: p0tyi

Megszűnt a Petőfi Live app és úgy néz ki, hamarosan megszűnik a petofilive.hu is. Gondolom a Petőfi TV is megy a levesbe ezek után.
 #200870  Szerző: 007

Tegnap este az utolsó dalokat néhány másodperc után lekeverték. Alapvetően mintha kicsit szélesedett volna a rotáció, már több dal is bekerült, ami eddig nem volt beszerkesztve. :D
 #200845  Szerző: Snake05

Úgy látom, neked sem szokott szerencséd lenni, amikor gondolkodni kell. Partik ELŐADÓK játszásáról beszélt, te pedig három DAL játszási számát írtad le. A kettő nem ugyanaz! Egy rádió általában nem csak egy dalt játszik minden előadótól!
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 625