RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#192482  Szerző: nermalcat

csirbesz írta: 2021.05.19. 21:22 lehet találgatni, hogy mely kiváló szakemberekkel fog bűvülni a Best FM-es szupercsapat.
Szerintem a két nappali shift marad, csak lerövidítve és eltolva, reggelre meg csinálnak valami morning show-szerűséget. Én egy olyasmi borzalomra számítok, mint ami a Neón volt pár hétig Bochkorék előtt, az az "ezeröcsi" vagy mi a fene Ganxtával meg egy másik jómadárral.
 #192480  Szerző: csirbesz

Beci45 írta: 2021.05.19. 18:17
nermalcat írta: 2021.05.19. 18:12
potyi írta: 2021.05.02. 13:33 Bocs mindenkitől, akit ezzel megsértek, de borzalmas a Poptarisznya. Egyáltalán nem való erre a rádióra már. :( Kapjon egy külön frekit, vagy nem tudom.
Szerintem nem sokkal rosszabb a sima rotációnál, igaz, egyáltalán nem erős a mezőny. Nálam zeneileg az abszolút negatív csúcs a péntek-szombat esti kamumix, szerintem ott direkt a legszarabb, legigénytelenebb régi noname tánc"zenéket" szedik össze. A másik borzalom az "éjszakai mesék" az erotikusra processzált hangú csajjal, aki Klamancsek szerint még a technikához is hülye, és el is tudom képzelni, hogy tényleg így van. Nem tudom, ki a fenét érdekel, hogy betelefonál pár önbizalomhiányos középkorú hölgyemény, és ujjongva elmeséli, hogy sikeresen megdugatta magát egy 25 éves szingli informatikussal... Oké, páran biztos erre hegyezik a cerkát, de komolyan elég ez a színvonal az egyetlen országos kerrádióban?
Valószínű csak is azért van a rádiónál, mert már jól ismerte Sivákot. Sivák ügyesen helyet csinált a tehetségtelen haveroknak.
sajnos így van. lehet találgatni, hogy mely kiváló szakemberekkel fog bűvülni a Best FM-es szupercsapat.
 #192468  Szerző: Beci45

nermalcat írta: 2021.05.19. 18:12
potyi írta: 2021.05.02. 13:33 Bocs mindenkitől, akit ezzel megsértek, de borzalmas a Poptarisznya. Egyáltalán nem való erre a rádióra már. :( Kapjon egy külön frekit, vagy nem tudom.
Szerintem nem sokkal rosszabb a sima rotációnál, igaz, egyáltalán nem erős a mezőny. Nálam zeneileg az abszolút negatív csúcs a péntek-szombat esti kamumix, szerintem ott direkt a legszarabb, legigénytelenebb régi noname tánc"zenéket" szedik össze. A másik borzalom az "éjszakai mesék" az erotikusra processzált hangú csajjal, aki Klamancsek szerint még a technikához is hülye, és el is tudom képzelni, hogy tényleg így van. Nem tudom, ki a fenét érdekel, hogy betelefonál pár önbizalomhiányos középkorú hölgyemény, és ujjongva elmeséli, hogy sikeresen megdugatta magát egy 25 éves szingli informatikussal... Oké, páran biztos erre hegyezik a cerkát, de komolyan elég ez a színvonal az egyetlen országos kerrádióban?
Valószínű csak is azért van a rádiónál, mert már jól ismerte Sivákot. Sivák ügyesen helyet csinált a tehetségtelen haveroknak.
 #192466  Szerző: nermalcat

#192460  Szerző: Beci45

kovlaj122 írta: 2021.05.14. 23:31 A Rádió 1 és a Retro Rádió megújulása után a Best FM-nél is változások jönnek. Erről a programigazgató, Sivák Péter mesélt az Indexnek. Azt is elárulta, miként lehet a három adót jól működtetni egyszerre, és milyen a munka a két legismertebb rádióssal, akik közül Sebestyén Balázs a műsorával azért már jó pár milliós büntetést összeszedett.

https://index.hu/fomo/2021/05/14/radio- ... o-interju/
Addig sehogy sem lehet egyik adót sem jól működtetni, míg ő a head of programming. Remélem ezt az elvakult tulaj is észreveszi minél hamarabb. Már a Retro átalakításánál is látszott, hogy ez az ember kártékonyabb, mint azt sokan gondolták. Csak is a saját dilettáns ötleteit követi, s saját ambícióit szeretné megvalósítani. A Best FM átalakításával ez teljesen bebizonyosul. Mivel volt egyszer egy Sláger rádió, meg Rock FM, ezért most, hogy ő lett valami elvetemült ötlet árán a programigazgató, mindenképp meg kell csinálnia újra ezeket az adókat. Nagyon eredeti.
 #192454  Szerző: potyi

Bogarássza elő a bánat a pályázati felhívást, de úgy emlékszem, hogy benne volt az a kitétel, hogy 6-8 közt nem lehet 12-es karikás műsor, csak gyerekbarát, vagy 6-os karikás műsorszám. Ez amúgy teljesen jogos, mert akkor viszik suliba a gyerekeket.

Magyarul Bochkoron 6-8 közt erős szájkosár van, 8-10 közt pedig egy gyengébb szájkosár. Necces dolog, mert egy nagyobb hiba és ugrott a +5 év.
 #192440  Szerző: Glenn

noartist írta: 2021.05.19. 06:46Miért nem biztosítják be magukat a 12-essel?
Erre a mocsokra még a 18-as is kevés lenne, úgyhogy mindegy... :x
 #192429  Szerző: knoskamatee

noartist írta: 2021.05.19. 06:46 Csak most vettem észre, hogy 6-os a reggeli sáv korhatár-besorolása. Mi indokolhatja ezt? Miért nem biztosítják be magukat a 12-essel?
ezt még a Hepi-Hudák párostól örökölték, amikor még úgy volt, hogy gyermek barát morning showt kell csinálni. azóta nem tudom, hogy szeződés módosítás történt e és lazábban veszik e ott fentről.
egyébként nem megy végig 6-os korhatárral. ha jól emlékszem 8 óra után már tizenkettessel megy.
 #192428  Szerző: noartist

Csak most vettem észre, hogy 6-os a reggeli sáv korhatár-besorolása. Mi indokolhatja ezt? Miért nem biztosítják be magukat a 12-essel?
 #192360  Szerző: kovlaj122

nermalcat írta: 2021.05.15. 08:41
kovlaj122 írta: 2021.05.14. 23:31 ...
Mi lenne, ha olvasnál is, mielőtt írsz? A Best FM topikban már linkelték és ki is vesézték a cikket. :)
A Best FM-es részét lehet kitárgyaltátok ott, de ha elolvasnád a cikket látnád, hogy a Retro Rádióról is bőven szó van a cikkben!
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 212