RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#154082  Szerző: markfelt

tomee írta:Némi utánagondolás után én nem hiszem, hogy Bárányék annyira marginális tényezők akarnak lenni ebben az egészben, mint annak idején voltak. Az, hogy a törzshallgatók megtartása miatt még esténként is kötelező jelleggel be kelljen szúrni egy Maroon 5 dalt két mix közé manapság már nincs.
Ó, dehogynincs. Valójában az a trend - és az lenne helyes egy ilyen rádióban - hogy eleve pénteket és szombatot kivéve nem lenne mix, másrészt amikor van, akkor ia az alap rotációnak kellene mennie mondjuk 20 perces szettekben.

Erre van igény, ez nem nyugatmajmolás, hanem bevált recept.
 #154081  Szerző: markfelt

tomee írta:Nekem amúgy a fejlemények után inkább tűnik úgy, hogy egyfajta Music FM copy lesz (már ha tényleg átcsábítottak annyi dj-t), mint régi Rádió1-es utánérzés. Eleve ott a tény, hogy Bárányék arcukat adták, és úgy harangozták be az előkészületeiket videóikban, mintha egyfajta saját projekt lenne. Mintha a Disco's Hit-ből nőne ki egy rádió...

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján legalábbis úgy tűnik, hogy manapság már egyáltalán nem versenyhátrány, ha lemezlovas orientált egy rádió. Pár évvel ezelőtt a Rádió 1-en egy dance zenét nem lehetett kérni a kívánságműsorban, mert "majd este 8-tól indul a Disco's Hit), mostanság meg már ott tartunk, hogy dj-k játszanak fényes nappal délelőtt élőben egy stúdióban.
Túlkombinálod.

Az utóbbi pedig - hogy nappal lemezlovasok játszanak egy rádióban - nem fejlődés, vagy a világ változása, hanem egy másik célcsoport és másik formátum.

Mellesleg délutáni, késő esti drive time mix biztosan lesz a R1-en is, mint régen, de az más.

Aztán különösebben lebecsülni vagy túlértékelni Bárányék szerepét meg szerintem teljesen felesleges ebben a történetben.

Ja, és ki mondta, hogy Metzkerék, Begiék a R1-hez "igazolnak"? Nem kizárt persze, de igazolhatnak akár a Petőfihez is, nem? Vagy akár abba is hagyhatják a rádiózást. :)
 #154077  Szerző: Wolfman

Gr3g0ry írta:Vajon milesz a pécsivel összefogják kapcsolni és megint hálózatosként fognak "muzsikálni"?

Van valami jele egyébként(pl.:promóció)?
A Radiosite-os cikk szerint nagy a valószínűsége annak, hogy a pécsit átnevezik.
 #154073  Szerző: Gr3g0ry

Vajon milesz a pécsivel összefogják kapcsolni és megint hálózatosként fognak "muzsikálni"?

Van valami jele egyébként(pl.:promóció)?
 #154071  Szerző: kukac

Attis írta:
már elnézést, te egy rádiót a neve, vagy a programja miatt hallgatsz?
A hozzászólásod további részével nem tudok kötekedni. De ezzel a mondattal igen.
Lesz újra Rádió1... Oda fognak kapcsolni a hallgatók, de hogy ott is ragadnak-e?
És akkor már ott tartunk, mint amit adminnal "vitáztatok"...
ezt fejtsd ki egy kicsit bővebben, mert nekem kicsit ellentmondásosnak tűnik, ahogy engem akarsz cáfolni, közben pedig ugyanarról beszélsz amiről én is.
 #154070  Szerző: Attis

már elnézést, te egy rádiót a neve, vagy a programja miatt hallgatsz?
A hozzászólásod további részével nem tudok kötekedni. De ezzel a mondattal igen.
Lesz újra Rádió1... Oda fognak kapcsolni a hallgatók, de hogy ott is ragadnak-e?
És akkor már ott tartunk, mint amit adminnal "vitáztatok"...
 #154069  Szerző: tomee

Némi utánagondolás után én nem hiszem, hogy Bárányék annyira marginális tényezők akarnak lenni ebben az egészben, mint annak idején voltak. Az, hogy a törzshallgatók megtartása miatt még esténként is kötelező jelleggel be kelljen szúrni egy Maroon 5 dalt két mix közé manapság már nincs.
 #154067  Szerző: Dani

tomee írta:Nekem amúgy a fejlemények után inkább tűnik úgy, hogy egyfajta Music FM copy lesz (már ha tényleg átcsábítottak annyi dj-t), mint régi Rádió1-es utánérzés. Eleve ott a tény, hogy Bárányék arcukat adták, és úgy harangozták be az előkészületeiket videóikban, mintha egyfajta saját projekt lenne. Mintha a Disco's Hit-ből nőne ki egy rádió...

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján legalábbis úgy tűnik, hogy manapság már egyáltalán nem versenyhátrány, ha lemezlovas orientált egy rádió. Pár évvel ezelőtt a Rádió 1-en egy dance zenét nem lehetett kérni a kívánságműsorban, mert "majd este 8-tól indul a Disco's Hit), mostanság meg már ott tartunk, hogy dj-k játszanak fényes nappal délelőtt élőben egy stúdióban.
Tartok tőle, hogy nem Music copy lesz, nem nézem ki a Rádió1-ből, de jó lenne ha igazad lenne.
 #154066  Szerző: tomee

Nekem amúgy a fejlemények után inkább tűnik úgy, hogy egyfajta Music FM copy lesz (már ha tényleg átcsábítottak annyi dj-t), mint régi Rádió1-es utánérzés. Eleve ott a tény, hogy Bárányék arcukat adták, és úgy harangozták be az előkészületeiket videóikban, mintha egyfajta saját projekt lenne. Mintha a Disco's Hit-ből nőne ki egy rádió...

• 1
  • 991
  • 992
  • 993
  • 994
  • 995
  • 1021