Jozsfm964 írta: ↑2020.06.11. 19:43
Meglepődve tapasztaltam, hogy az M1-en Győrből Budapest irányában, majdnem foltok nélkül egész jól megy végig. A győri 103.1 kisbér után kapufa, vált a tatabányai 96.7-re. Aztán ha kifédel a 96-7 átvált a 90.4-re, ez nem tudom melyik freki lehet, viszont a pesti 96.4-hez képest késik, és amikor kapcsolgat a rádió a két freki közt, az nagyon zavaró tud lenni.
Bicske és az M0 csatlakozás közt azért szerintem inkább a hallgathatatlant súrolja, mint a jót, de a többi szakaszon egész oké, Bicskétől egészen Schwechat ill. Pozsony határáig. Legalábbis pár hete még így volt. A fő ok az, hogy a 96.4 a hegyek túloldalán a visszaverődő jelek miatt torz, mint állat, hacsak nem csúcsmodern, szűrőkkel teli vevőd van. Érdemben javulni max akkor fog, ha a Sashegyre teszik át a budapesti adót (a Jazzyvel és a Klubbal nincs ilyen gond, viszont a Citadelláról mindegyikkel), vagy ha megsegíti őket a Főnök a 89.5-el, 95.3-al, stb.
Ami meg a többi frekit illeti, a 94.5 és 90.4 az említett szakaszon foltokban van jelen csak, a 96.7 meg túl gyenge, ezért bár az lehet, hogy a főváros felé ott marad rajta, de ellenkező irányban még nem elég erős ahhoz, hogy váltson rá, inkább kínlódik a 96.4 és 90.4 párossal, főleg Zsámbék vonalában. A Karc FM detto ilyen, vagy rosszabb, mert ott még velencei freki sincs, a fehérvári ebben az irányban rossz, a tatabányait meg zavarja a Lakihegy Rádió.
Az M1-es Pest megyei szakaszára sajnos csak a Sas és Széchenyi hegy jó.
Viszont valamit úgyis kell tenni, mert a Citadelláról hamarosan "taka van":
https://www.origo.hu/itthon/20200608-ha ... ezete.html