Szerintem most, hogy bedobják a "másik vonalon" Bochkort, ideje lesz visszavenni az arcból Balázsnak, így már nem lesz nélkülözhetetlen.
Glenn írta: ↑2020.07.30. 21:13Szerintem meg jók, én bírom őket. De ez csak magánvélemény. A többi reggeli műsor hallgathatatlan, erőltetett. A Retron konkrétan botrány volt az eddigi, nem véletlen hogy inkább a megfáradt kiégett Bochkorral próbálkoznak. Szerintem kell egy bizonyos intelligencia, ahhoz hogy ne sértődjon meg rajta az ember amit mond. De tény és való, hogy néha túl tolja.tomee írta: ↑2020.07.30. 18:30 Mi van? Balázsékra is kiadták a kilövési engedélyt?Már éppen ideje. El kéne ezt a trollt tüntetni a médiából.![]()
Amikor valaki azzal kaszál milliókat, hogy az egyik leghallgatottabb reggeli műsorban minden nap ő van, azt hinné az ember, hogy jókat mond. Ez a csávó viszont hiába mond néha jókat, ha köcsög módon fogalmaz és sért meg több ezer embert. Most is volt alapja a mondandójának, de miután sok ezer embert megsértett, egy korrekt lehetősége maradt elnézésre. Az, hogy végre húzzon el a rákba. Volt húsz éve, hogy igazi rádióssá váljon, de nem sikerült neki. Minek kéne még újabb lehetőség?![]()
![]()
![]()
Egyébként Ok hozzák a hallgatókat a Radio1-nek. Megtehették volna hogy eltávolítják őket onnan, de nem tették.