Ez is csak egy intő jel, úgy illeszkedik a Gong hálózata a Rádió1 fehér foltjaiba, mint a puzzle. 

tomee írta: ↑2020.07.30. 18:30 Mi van? Balázsékra is kiadták a kilövési engedélyt?Már éppen ideje. El kéne ezt a trollt tüntetni a médiából.
Adam írta:Az, hogy miről szólt a riport kb. tök mindegy, nekem az a része a fura, hogy a tv2 eddig is milliószor beleszállhatott volna, de eddig sosem tették.tomee írta: ↑2020.07.30. 18:30 http://tenyek.hu/politika/338891_sebest ... sokat.htmlSzokás szerint eltúlozta ezt Balázs, de azert van igazság alapja. A bulvár pedig hozzá költötte a maga részét
Mi van? Balázsékra is kiadták a kilövési engedélyt?
Ugyanez volt a vadászok esetével is.
tomee írta: ↑2020.07.30. 18:30 http://tenyek.hu/politika/338891_sebest ... sokat.htmlSzokás szerint eltúlozta ezt Balázs, de azert van igazság alapja. A bulvár pedig hozzá költötte a maga részét
Mi van? Balázsékra is kiadták a kilövési engedélyt?
robert11 írta: ↑2020.07.25. 22:40Én szerintem de lehet nem már sokszor elgondolkoztam rajta hogy vajon ha még ha a 103 9en lenne a rádió1 akkor az autórádió átállna Cegléden akkor is a szolnoki frekvenciára, vagy sem? Sőt volt olyan autónk, ahol már Cegléd előtt pár kmre ugrándozott de még jobbana a 96 4 szólt hát nem volt már akkor sem valami jó, de azért még jobb volt a vételkörzete vétele, mint a szolnoki 90,4nek.Épp most voltunk Cegléden. Párszor ránéztem a Rádió 1-re és szerintem az M4-esen is rossz. Cegléd előtt már hallgathatatlan, és csak a város előtt próbál a rádió a szolnoki frekire állni, de az sem stabil. Hiányzik még onnan egy közbenső adó, Cegléden, Dabason vagy Monoron. Nyilván sem a Cegléd Rádió, sem a Mária, sem a Rádió Dabas nem eladó.
Kb olyan Pilis Albertirsa környéke. Nem tudom itt kinek mi a tapasztalata aki esetleg már járt erre felé autóval.
Milu írta: ↑2020.07.26. 14:09Meg amúgy is felesleges. A net korában legalábbis.Adam írta: ↑2020.07.26. 13:54Zalaegerszegre mondjuk felesleges is helyi tartalmat gyártani, mióta újra van Egerszeg Rádiódjlacee írta: ↑2020.07.26. 10:00De ez csak pár vidéki frekin van így, ahogy Sopronban. Ahol régebb óta meglévő működő helyi rádió kapcsolódott hálózatba a Radio Plus Kft-vel, ott a korábbi stáb csinálja a helyi sávot. Pl Szeged, Szombathely, Balaton, stb.
Az egyetlen dolog, amit hallgatni szoktam a Rádió 1-en, az a helyi hírblokk. Nálunk külön programajánló sincs, viszont volt már helyi reklámjáték, illetve hétvégén van egy helyi magazinműsor is. Ha megszűnnének a helyi műsorblokkok a Rádió 1-en, akkor az országban rengeteg település tényleg helyi rádiós tartalom nélkül maradna.
A vidéki Helyi frekik többségét pályázat útján nyerte el egyik másik Radio1 partnercég, így ott helyi stáb sincs, távolról nyomják a műsort valahonnan, van hogy egyszerre több frekit csinálnak. Pl Zalaegerszeg-Keszthely.
Más kérdés hogy előbbi jóval tobbe kerül, mert komplett stábot kell fenntartani, és szerintem nem hoz annyit a konyhára amennyit visz. Nem hinnem hogy rosszabb hallgatottságot produkálnak az utóbbihoz tartozó helyi frekik. Viszont annak meg úgy nincs értelme, hogy felesleges hirblokk és programajánló ismetlesekkel tudják le mindezt
És mivel a törvény már jóval megengedőbb, én megszuntetnem ezt az egész hobelebancot.![]()
Adam írta: ↑2020.07.26. 13:54Zalaegerszegre mondjuk felesleges is helyi tartalmat gyártani, mióta újra van Egerszeg Rádiódjlacee írta: ↑2020.07.26. 10:00De ez csak pár vidéki frekin van így, ahogy Sopronban. Ahol régebb óta meglévő működő helyi rádió kapcsolódott hálózatba a Radio Plus Kft-vel, ott a korábbi stáb csinálja a helyi sávot. Pl Szeged, Szombathely, Balaton, stb.Mezőőr írta: ↑2020.07.26. 08:24 A helyi sáv a legtöbb helyen értelmetlen, semmilyen helyi információt nem ad, ha a jobb esetben három naponta cserélődő hírblokkokat, és a havonta cserélődő programajánlókat nem számítjuk. A helyi sávnak vesznie kell, hírblokkokkal és a programajánlókkal együtt. Persze maradhat is, nekem 8, úgysem hallgatom.Az egyetlen dolog, amit hallgatni szoktam a Rádió 1-en, az a helyi hírblokk. Nálunk külön programajánló sincs, viszont volt már helyi reklámjáték, illetve hétvégén van egy helyi magazinműsor is. Ha megszűnnének a helyi műsorblokkok a Rádió 1-en, akkor az országban rengeteg település tényleg helyi rádiós tartalom nélkül maradna.
A vidéki Helyi frekik többségét pályázat útján nyerte el egyik másik Radio1 partnercég, így ott helyi stáb sincs, távolról nyomják a műsort valahonnan, van hogy egyszerre több frekit csinálnak. Pl Zalaegerszeg-Keszthely.
Más kérdés hogy előbbi jóval tobbe kerül, mert komplett stábot kell fenntartani, és szerintem nem hoz annyit a konyhára amennyit visz. Nem hinnem hogy rosszabb hallgatottságot produkálnak az utóbbihoz tartozó helyi frekik. Viszont annak meg úgy nincs értelme, hogy felesleges hirblokk és programajánló ismetlesekkel tudják le mindezt
És mivel a törvény már jóval megengedőbb, én megszuntetnem ezt az egész hobelebancot.