Béci09 írta:Hiszen azokat játssza. Érted? Pont most játssza azokat. 2 éve még egy unalmas, CHR-nek is alig nevezhető valami volt.asr27 írta: ↑2020.12.26. 21:21 Figyelj! A másik topikban már leírtam, attól, hogy neked és még pár embernek nem tetszenek a WIM DJ-k zenéi, attól még nekem, és másoknak még tetszik és nagyon örülök, hogy végre tényleg igazi mai slágereket játszanak, ami alap egy fiatalos, modern rádióban. Tudod mi az undorító? Az, hogy itt hisztizel, hónapok óta, az helyett, hogy ha nem tetszik az irány akkor átkapcsolnál egy másik rádióra, bőven van a te ízlésednek megfelelő, csicskapopot játszó rádió!Szerintem egy rádiónak az lenne a dolga, hogy a célcsoportja által valóban kedvelt zenéket játssza.
Willcox és Nigel Stately legújabb zenéi pedig nagyon is rádióbarát kategória.
Jó lenne most már befejezni a rinyát! Én sem hiszitizek a petőfi vagy a rettyó topikban, hogy miért játsszanak számomra teljesen hallgathatatlan magyar retteneteket!
Neked nem tetszik, felfogtuk, megértettük, sírtunk egyet (nem).
Nekem meg azok a réteg zenék, amiket a Petőfi magyar előadói kornyikálnak napi szinten.
Na meg a rettyón hallható múzeális darabok, amiket a Sláger Rádió 15 éve már undorodásig játszott.