nermalcat írta: ↑2021.06.29. 08:05
homerhamm írta: ↑2021.06.29. 06:42
Valaki frissítette a wikipédia oldalt.
Itteni fórumozó volt?
Úgy látom, hogy kondalyuk és a programigazgató szrerkesztette át. A Tiszttartó-érát fikázó részt nem tudom, ki írta, de teljesen igaza van.
Nem vagyok nagy Wikipédia-szerkesztő, de általában én írok hozzá a Petőfi Rádió szócikkhez, ha történik valami új, illetve karbantartom, mert időről-időre egyesek teljesen teleírják hülyeségekkel.
Próbálok objektív lenni, mindig forrásokkal igazolom, amit leírok. Én írtam a TT részt is, de egyáltalán nem fikázás céljából, bár utólag visszaolvasva annak is tűnhet. Át fogom fogalmazni, de a lényegi részen nem változtat. Nagy szakembernek tartom Tiszttartó Tituszt, minden tiszteletem az övé, és úgy gondolom, amit elvártak tőle, azt teljesítette. Csak az a kár, hogy nem egy országos kereskedelmi rádióban, hanem a Petőfin, ami 2016-ra már a közmédián belül egy önálló brand lett és pont azért volt jó, mert formabontó és fiatalos volt. Ez volt teljesen leépítve 2017-től. Ez nem fikázás, hanem tény. De akkor ez volt az érdek. Nem titkolt célja az új vezetésnek, hogy a gyökerekhez visszatérjen, még ha nem is úgy, hogy kompletten visszahozzák a 'nagyon zene-korszakot'.
Azon meglepődtem, hogy a jelenlegi programigazgató úr is belekörmölt a cikkbe, de örülök neki, ezek szerint egyetért az ott leírtakkal

ha esetleg ezt is olvassa, akkor további sok sikert, nekem nagyon tetszik az új irány (de persze ez már szubjektív vélemény)