Most sok okosat lehet, hogy nem írok, de azt érzem, hogy az új műsorok még valahol keresik a saját útjukat, még azt se mondom, hogy simán rajtoltak volna. Ez mondjuk érthető, majd belejönnek a műsorvezetők is, beállnak a műsorok is, a péntek esti sávot én már kinéztem magamnak. Az viszont tény, hogy nekem eleve a MŰSOROK hiányoztak a Petőfiről. Szerettem pl. a szombat esti sávot, de ha úgy nézzük, az is csak egy sima rotáció volt - még ha feljavított is, de nem egy önálló műsorszám. Ebből a szempontból tehát már jól állunk. A slágerlista négyórásan nem tudom, mennyit adott hozzá a műsorhoz az eddigi háromórás, pörgősebb változathoz képest, nekem még biztos szokni kell. Úgy látom amúgy, hogy most a Petőfin valahogy ez trend lett, hogy az új számokat higítsuk fel a recurrentekkel és különlegességekkel, ez történt a néhai Top 15 sávjával is. Mondjuk egy szavam se lehet, mert én pont a recurrentekre mentem volna rá a TT-érában, az óránkénti 4-5 28 éves, atom Number One zeneszám helyett, amiket ráadásul elég szűk zsákból rángattak mindig elő, napi szinten. Úgyhogy nem csodálom, ha a wikin "fikázzák" ezt az érát. Túl kéne lépni rajta, és nem is beszélni már róla, de túl nagy volt az az öt évnyi érvágás!
nermalcat írta: ↑2021.06.29. 08:05A fikázós részt észre se vettem, csak a 2021-es részt.homerhamm írta: ↑2021.06.29. 06:42 Valaki frissítette a wikipédia oldalt.Úgy látom, hogy kondalyuk és a programigazgató szrerkesztette át. A Tiszttartó-érát fikázó részt nem tudom, ki írta, de teljesen igaza van.Itteni fórumozó volt?
![]()